new alice in wonderland


love


förkylda tjejen

jag ont i huvud och kropp. Vill bara gå hem fast helst vill jag att förkylningen ska försvinna.
jag vill gå hem..

home sweet home

nu åker jag mot dalmålets ljuva klinga och lämnar ostsåsen bakom mig.
(jag vill inte riktigt hem än dock..)

Konrad

kom nyss hem fråm konrad. Skakade rumpa på scenen med afrikanerna. Kändes som jag platsade med mitt as.(hehe)  Hoppas bara inte på pinsamma(hjärnsläpp jag vet inte hur pinsamma/pinsama stavas. Pinsamt vet jag men resten?!) vimmelbilder imorgon! 
nu är klockan för mycket. GODNATT 

godnatt

Nu går jag och amelia och lägger oss efter en konstig/läskig kväll på Konrad.
Hoppas på bättre kväll imorgon 

....

jag tror jag har blivit präglad

konrad

Var på Konrad igår och det var hur skoj som helst! Trevliga människor, bra musik och en blandning mellan klubb och pub eller vad man ska säga. Är väl lite trött efter att endast ha sovit några timmar men jag mår bättre än amelia ialla fall. haha! Hon har precis börjat nyktra till och mår väl sådär. Hon ligger i sängen och ser sjuk ut. Kanske bäst att jag frågar om hon vill ha något. 
Jag vill ha godis och chips men vetefan om jag orkar ta mig en promenix i detta skitväder (det hade ju precis blivit vår här. Med knoppar på buskar och blommor på marken. ja lite ialla fall) :)
här kommer lite vimmelbilder
(Emil, Amelia, Martin, Linnea och jag)
(killen på bilden har jag ingen aning om vem är. Han ville bara vara med på kort. haha)

söt sötare sötast

Det är en pojke på dagis som heter Alex (nej han heter inte Alexander utan Alex) och han är världens gulligaste barn. Brunt kort hår, jätte bruna ögon, smilgropar och alltid glad! Han ger mig alltid världens sötaste leenden. Om jag inte får en Alex när jag får barn vill jag inte ha några tack. 

amelias svettvarma rum en onsdagsförmiddag.

Sitter i Amelias rum och värms upp av solen. Mysig när det börjar bli vår! Har varit ledig från dagiset idag pga av att de har studiedag. Så jag har degat hela morgonen och inte gjort något. Sitter fortfarande i pyjamas, haha. Lyssnar på sam- "cold beer in the sun" snacka om att den låten kan liva upp. Gå in på youtube och lyssna vettja. 
Jag har egentligen en massa saker jag borde göra. Tex vika ihop alla mina kläder så att det inte är så förbannat stökigt här, gå ner på stan och byta stinas leggings eller ta en promenad. Men vad gör jag? Jo jag sitter här vid datorn.. Det brukar bli så. nej nu ska jag masa the as ur stolen och sätta igång 
här är amelia!
(undrar hur mycket hon kommer vilja döda mig för det här....)

blåsbo dagis

Dagiset jag är på är bäst! Ungarna är lugna och söta och världens goaste. Ska gå dit om 10 minuter får se vilka nya barn det är som kommer idag. Det var bara 5 barn där igår men det ska vara 12. Så vi får se hur lugnt det blir idag... 

västerås ost-sås

om ca en timme drar jag och mina fullpackade, tunga och alldeles förstora väskor för att orka dra runt till Västerås och amelia. Presenterna får jag inte glömma..

keep on walking

idag har varit en skitdag..

Vaknade allmänt sur och det satt i hela dagen
Höll nästan på att köra på ett rådjur när jag skulle hämta mormor. stod precis efter en kurva och jag blev tvungen att tvärnitade sen gick den runt precis vid vägkanten som om inget hade hänt.
Vart så chockad när vi kom hem att jag skällde på allt och alla, 
Hela kroppen skakade och jag ville bara gråta.
De andra vägrade vara tysta när jag kollade på puckelpist
Anna Bergendal vann melodifestivalen. en tjej som jag inte tål för 5öre..
Och nu ligger jag i min säng och kliar ihjäl mig. Har blivit allergisk för något och det är INTE skönt..


men sedan hade det funnits många bra stunder under dagen också men de dåliga vägde nog över lite idag. 


Hoppas Amelias dag har varit bättre eftersom det är henne 18årsdag idag! :D  


min feghet kommer inte vinna denna gång.. !

Fan vad jag är feg för att göra världens minsta grej. Det är bra att jag åker till amelia på sändag för hur feg jag än är brukar hon vara bra på att puscha mig. Så Amelia ge mig en knuff i ryggen när jag kommer okej?

Rock karusellen

Idag har jag setat i juryn när rockkarusellen besökte Mockfjärd. Det var rätt roligt faktiskt och lite annorlunda :)ja ja ja ja ja

ja sista dagen imorgon på stadium. Känns ledsamt.. Alla är så trevliga och underbara där. Skulle vilja stanna för alltid. De är helt galna hela bunten :) Jag (läs min mamma) bakar pensionärskaka och kladdkaka att bjuda på imorgon det gillar dom nog. Jag har gått runt i en vecka där på stadium och trott att en utav killarna verkligen inte tyckte om mig. Han hälsade aldrig och har inte pratat med mig på hela veckan (ni vet när man får känslan att någon har något emot en) men ialla fall idag så har jag typ jobbat ihop med honom hela dagen och han är världens snällaste! Han är nog en sån kille jag hur lätt som helst skulle kunna bli bra vän med. Ganska sjukt ändå.. fast.. det skulle jag nog kunna bli med de mesta som jobbar där.

och så är det ju en jättesöt kille som jobbar där men han har inte jobbat på två dagar, hoppas han jobbar imorgon. he he hegilla stadium

Nu har min vecka på Stadium börjat och jag älskar det! Efter endast en dag så känner man sig som en i gänget och jag kan säga att det är ett jäkla bra gäng :) Snygga killar är det också he he .. (inte helt fel) Tänk om man skulle kunan få jobba där på riktigt. skulle vara hur skoj skoj som helst. ja ja nog om det på lördag fyller äntligen Amelia 18 och på söndag åker jag dit (samma dag som min mamma fyller år) för att vara där i två veckor och ha praktik. På ett dagis. Det kommer nog också bli skoj. Allt kommer vara skoj nu känns det som :) hihi

party all night long

Jag längtar till Lördag för då blir det att gå ut med en massa folk. Kommer bli hur kul som helst :)

RSS 2.0