Amarula. haha

Sitter och tänker om imorgon. Har inte varit så där jätte pepp på slutet men nu känner jag att det nog kommer bli skoj :)

Såg klart Prison Break säsong 3- Jag älskar det!
Så nu har jag börjat med Sex and the city. hihi
Och nu har jag inget mer att skriva. Men jag lovar att jag skriver om nyår här sen :)

Jingle bell

Julen var helt underbar! Mysig med god mat (LAX), familjen och fina paket :)
haha jag har verkligen inte gjort något vettigt hittills på lovet. Bara setat vid tv:n och kollat på Vänner och Prisonbreak! Skönt som tusan! :D Men imorgon ska jag och Stina åka till Kupolen och shoppa (om vi hittar något)


Och nu ska jag gå ner och kolla på tv med mamma och pappa :)


GOD JUL

Imorgon är det julafton och jag ska till kyrkan?! Det är sant. Hur kyrklig är jag egentligen då? Jag tror inte ens att jag är välkommen dit eftersom jag inte ens är döpt. Eller är det inte något sånt?! haha Aja jag ska ialla fall dit.
(det här går verkligen emot mig själv) Okej kyrkor kan vara väldigt fina, men jag gillar inte det här med kristendommen och skit. Hehe. Jag ska IALLA FALL dit eftersom min vän Maria ska sjunga, och vad gör man inte för att få höra henne :)
Petra och Lina ska också med så jag är inte ensam (tur)



Idag har jag städat vid min och stinas spegelvrå och jag kan då bestämt lova att mer än 80% utav det som är där är hennes. Men jag kände mig snäll (och trött på skiten) så jag städade. Nu är det ganska fint där. Men nu till saken: Jag städade utan att be om hjälp av henne eftersom jag trodde hon städade sitt rum. När jag kommer upp och ska hämta dammsugaren så får jag se att hon sitter vid datorn. Jag frågade varför hon inte städade och hon svarade att hon redan var klar. In my ass säger jag bara, hon hade plockat bort några kläder som hade legat i hennes soffa.
 
Okej, nu tycker ni kanske att jag inte skulle bry mig men det gör jag. Eftersom jag blir så trött på henne, hon fattar inte vad städat är! Hon fattar inte vad hjälpa till betyder. Och hon fattar inte att man måste plugga för att få bra betyg! Jag blir så arg/ledsen på henne eftersom vi försöker hjälpa henne med allt, tex läxor/skolan. Men hon lägger ju inte manken till. Ni ska bara veta hur mycket jag vill att hon ska komma in på den linje hon väljer som första. och jag har försökt som en galning med att säga att hon MÅSTE jobba hon måste annars är det försent och hon kommer ångra det hela livet! Så jag har tilloch med nu mutat med att jag bjuder henne på bio om hon sköter skolan och kommer in på något. FAN vad jag vill att hon ska komma in på det hon vill(frisör tror jag. Och det är ju skyhöga poäng*suck)


Så det jag Önskar mig i julklapp är att hon ska klara det!     GOD JUL

2dagar kvar

Har precis julstökat här hemma! mysigt med jul :) Igår slog jag in massa paket och nu ligger alla paket framme i en låda eller vad man ska kalla det. haha. Jag och Stina fick strikta order igår om att vi inte fick lyfta och känna på paketen.
 (stina är en skitunge, såfort hon tar i ett paket så vet hon vad det är) Men imorse såg vi våran chans eftersom vi var ensamma hemma. så vi kände och klämde lite på de översta haha hon gissade som vanligt, men jag är verkligen värdelös när det gäller att gissa julklappar. Jag har aldrig rätt! Men ialla fall så vågade vi inte lyfta på så många paket eftersom mamma kommer fatta att vi har känt på dom. he he.

Ska snart prova min nya locktång och sen ska jag ringa till Linnea och säga att jag följer med och bowlar. Varför inte liksom, även fast jag är värdelös så blir det nog skoj :>

Borlänge

Är hemma hos kaka och jonna i borlänge nu!  Sitter här och väntar på att Linnea ska komma och jonna som precis åkte till tandläkaren. Sen ska vi nog se på film och ta det lugnt!


Jag hittade en bild här när jag kollade på jonnas bilder, den är från en fest här hemma hos dem. När alla andra var ute och rökte eller nått så var vi 2 kvar inne och hoppade i fotöljen. haha! Jag blir riktigt lycklig när jag ser bilden hihi



Poker face

här har ni mig i egenhög person! (i första brunhåriga bilden här på bloggen) och på mig har jag mina sjuktsnygga partybrillor från kanske 70talet eller något sådant. Gamla är dem ialla fall
haha

im my mind

Ledig imorgon. Ska nog åka in på Kupolen en snabbis för att handla HELT klart till julafton! Och jag längtar, längtar till julen när man får umgås och mysa med sin familj :) Fast jag vill egentligen inte riktigt ha lov ändå Då kommer man inte träffa alla på länge och inte se en person typ varje dag huhu.



Om du bara visste hur mycket jag bryr mig om dig.
Om du bara visste hur orolig jag var över dig.
Om du bara visste hur mycket jag tänker på dig.
Om du bara visste hur rädd jag är att förlora dig.
Om du bara visste hur ont i magen jag har konstant.
Om du bara visste hur mycket jag försöker att inte tänka.
Om du bara visste hur ont det gjorde när du sa de där sakerna till mig.


Jag vet inte om du bara sa så eller om du menade det på riktigt?! Jag försöker att inte ta till mig det du sa, men det går inte. När det gäller dig så bryr jag mig faktiskt om vad du tycker. Så, jag tar det personligt. (ska jag det?)

I hela mitt liv har jag inte orkar tjafsa och prata om saker, utan jag har bara liksom skitit i det. Men nu kan jag inte det.. Vi måste prata! Smset jag skickade, du vet att det inte var att jag inte ville prata, jag fick bara lov att säga hur jag kände. Så hör av dig, jag vill prata. NÄR du är redo att lyssna på vad jag har att säga också!



OJA

Idag åker jag till Älvdalen! NICE :>

(skriver mer sen)

9 december

Idag ska jag på kupolen med mamma, mormor, stina, karin och kanske victor för att t ex köpa present till jonna som fyller 17år på torsdag! :D Och den saten är i London nu. snacka om att jag är avis .. huhu
Jag måste nog köpa en klänning till julen också eftersom den jag har beställt aldrig kommer (!!) Jag tror det kommer bli en röd, eftersom det är första gången på 2år som jag känner att jag kan börja använda RÖDA kläder. hehe

Nog snackat om allt. Nu ska jag äta varma mackor till frukost (kl11.45) Bara för att jag har ledigt varje tisdag PUSS

Dagens låtar:
Poker face
Viva la vida
Coca cola veins




...

från och med någon månad nästa år kommer vi ha idrott utomhus nästan hela tiden. Oavsätt väder?! Jaha okej, oja jag längtar. eller inte! Jag fattar inte hur politiker tänker? Är det inte vi ungdomar man ska satsa på? Det är ju vi som är framtiden! Nej istället ska dom spara pengar på allt man kan. ja det känns ju bra.. hmm. Fast ioch för sig så är jag inte så inne i hela allt varför dom ska spara så jag kanske inte är rätt att yttra mig men ändå. Så jag vet inte, det är kanske nödvändigt?! Fast det finns ju mycket annat man kan spara från, t ex politikers löner. Är dom värda så mycket som dom får? nej jag tycker inte det.

fest!

Fest hemma hos Carro igår. Hur trevligt som helst :) Det borde göras om! Och skönt att det inte var så mycket att städa sen. Sent vart det ioch för sig ändå. haha jag ska nog sova nu. ett tag ialla fall.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, antagligen matte och alex? :)



och ja, det var väl ungefär allt jag ville säga 

foto

har foto lektion just nu. sitter mest bara och väntar på att få åka till VÄSTERÅS! :D har köpt present till carro också! haha festen kommer spåra ur :o Var ner på 5 i 12. Kallt och snöigt men okej! Åker snart till Blg för att sedan åka med amelias pappa till västerås. Värsta bra då slipper jag betala biljett (eller ja ioch för sig, mamma hade betalt men iaf haha) Och jag ska ha mina partybrillor ikväll (om jag vågar) så jag kommer vara snyggast HAHA eller inte. Men jag gillar dom! PussHEJ

BRUNT

NU har jag brunt år igen hihi
det vart bättre än vad jag hade trott :> 

fyfan

jag blir så arg. Min lärare är dum i huvudet, och nu säger jag det inte bara utan det är verkligen så. jag dör....

RSS 2.0