Onsdag

Haha Asa ar helt klart den coolaste foralder jag har traffat!

Amelia- nar vill du att vi ska komma hem idag?
Asa- Ni far vara ute hela natten om ni vill!

Inga regler PRECIS vad vi behover just nu(=


Sitter och kollar pa nyheterna om nagon tjej som ska operera om sig till kille
Asa: Men hur kul ar det egetligen? Att fa lov att pumpa upp den varje gang?
Vi (haller pa att do av skratt)
Asa: tank va jobbigt
(amelia haller pa att DO av skratt. hon ligger i soffan  ihop rullad som en boll)
Asa: Ja men tank! Tank om du amelia ar ute med henne/honom/den och sa sager han liksom. -Ah vad du ar snygg amelia. Ska vi ga hem till mig men jag maste bara pumpa upp den innan vi kan, ja!

HAHAHA det var det roligaste pa lange




Halsning fran Spanien

Hej pa er! Spanien ar battre an jag hade kunnat tanka mig. Bor 5mil utanfor Madrid i en by ganska nara bergen! SUPERFINT.  Cotos de monterrey heter stallet! Vi bor hos amelias mammas basta kompis och hennes familj: Asa, Jose, Elfva och Aidan.

Har varit inne i Madrid och gatt runt lite, varit pa El rastro, Plaza northe 2, varit med i scandinaviska skolan, umgats med folk och festat pa en tennisbana ar lite utav det vi har gjort! :D Det ar konstigt har for de borjar festa vid typ 12 och slutar tidig morgon. hehe

Idag ska vi till "factory" och sen ut tror jag! Imorgon ska vi med tva jattetrevliga svenska tjejer till ett hus. haha ja det kan jag beratta mer om sen. Nu ska jag sluta skriva sa ska vi nog gora lunch. hade fint pusshej

Nu, snart.. !

Det känns helt fel. Att om en halvtimme ska vi vara nere på stan för att växla in pengar och om ungefär 5,5 timmar sitter vi på flyget först till Amsterdam för att mellanlanda och sedan vidare till Spanien.. Vi har längtat efter det här jätte länge och nu åker vi! s h i t 


Nej nu måste jag göra mig iordning. Pusshejdå, hade så fint här hemma :)









Konstigt samtal

Igår när min mamma kom hem från jobbet bad hon mig komma ner för hon hade en sak att berätta. Hon berättade då att det hade ringt en man till hennes mobil och frågade om jag ver intresserad av att hyra ett rum i hans hus, där även hans 15åriga dotter bodde. Mamma sa att jag inte var intresserad eftersom jag redan hade fått en lägenhet. Han fortsatte att babbla på om att han var konstnär och att det hade bott en tjej där förut som precis hade flyttat till Frankrike så nu ville dom ha in någon annan i huset. Mamma fortsatte att säga: nej tack vi är inte intresserade. Men han gav sig aldrig, han fortsatte och snacka på om att han var konstnär(han skröt om det. VILLE tala om det) och han undrade om jag var intresserad av att stå modell för honom. Nakenmodell! Mamma sa då att det var jag inte. Hon tänkte att det var nått konstigt med honom så hon bad om hans nr (han ringde från anonymt) och han sa att hon kunde få det men istället fortsatte han att snacka om en massa saker tex om att tjejen som bodde där förut hade vart modell för honom och att dom ju: hade kommit varandra väldigt nära! (USCH?!) Sedan sa han nej men då är ni ju inte intresserade hejdå då! Utan att ge mamma något nummer..

Vilken jävla äcklig gubbe. Liksom läskig. Jag tycker det var väldigt läskigt när hon berättade det, att det finns sådana människor.. ?!


Rubrik

Fredag: Åkte till mora på guidefest. Väldigt pepp i början på att dricka, men det gick över rätt fort så jag förblev nykter (vilket dock var väldigt skönt) Jag var trött redan när jag kom dit och när kl var 12 trodde jag den var 4 på natten. haha!
En massa underbara människor :*
allvarliga pratstunder med tex, linn, petra, sofi och filip.
dansa
Kolla pulsen på de som däckade.
Stå på golvet och när man skulle gå hade skona fastnat (haha klibbigt som fan)
Bli nervös när Vendela kom och andades konstigt
skratta
inte orka skratta
sova 2timmar
Och mycket mer men det var roligt :)


Lördag: vaknade
upp för att städa i stugan och man kan ju säga att jag gjorde allt i min grupp (nästan ialla fall. Det var en till som hjälpte lite)
kom hem, slog på en film och somnade direkt. pappa kom in och ropade: hallå!
Han fick inget svar eftersom jag inte ens vaknade. hahah!
Åt raklette till middag. GOTT

Söndag: Snart åker jag till falun. Ut och fota med lina och linda i skogen!


Idrottsprov

Har prov om ungefär en timme. Suck, jag orkar inte. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag: kanske dra ner på stan och köpa en buddha och en töjning. då är jag upe i 8! hihi det blir nice! :) 



Imorgon ska jag på GUIDEFEST. YEE

wooohi

Erik Rehn är snäll och skickar youtubelänk till mig med en kille som är en blandning av henke larsson och bob marley! (till utseendet) jag trodde jag skulle dö. han är snygg! Och det som kom upp först i man hjärna var ELINA! Elina skulle ÄLSKA honom! jag måste visa henne sen :>  och jag vill träffa henne nu! det var år och dar sen, kanske på fredag?!


och förresten nästa Onsdag åker jag till amelia, på Torsdagen åker vi till spanien och blir borta hela lovet (11dagar) sen kommer jag till Sverige och då börjar praktiken, stannar kvar en vecka i sthlm och SEN åker jag nog hem iaf en vecka! skulle vara kul att vara i västerås de sista 2?! ah vi får se :) det blir säkert hemma eller i skolan eftersom jag inte har fixat nått då he he


roligt men GALET



HEMMA

Hemma i Mockfjärd nu. Sjuk. Ont i huvudet och trött. Sitter här i min mammas morgonrock och bara önskar att man kunde snurra tillbaka tiden och bli sådär liten igen. När inget i världen spelade så stor roll, man bara flöt med. Tyvärr så funkar det inte så och snart är man vuxen...


Jag har kommit på att jag hatar att bo själv! Jag blir galen. Jag har ingen att prata med, det är bara jag där..
Okej, det är samtidigt väldigt skönt att ha ett eget ställe men eftersom jag är så "nära" (eller vad man ska säga) med min familj så tro det eller ej jag saknar dom! Jag saknar att se dom varje dag, prata med dom, till och med bara att vara runt dom. så, vi får se hur jag kommer klara att bo själv. Ska iaf "testa" till jul sen får vi se..



Nu ska jag gå och sova ett tag





Jag och älskade syrran! <3 (ett tag sen)

Magnus och Brasse

Sitter i Gävle! Är här med familjen och hälsar på min farbror och hans fru. Jag är trött och skulle mest bara vilja åka hem, menmen... Gick på stan idag. Mamma köpte en tröja/klänning till mig och en jacka! Det var mycket snällt tycker jag! Jag gillar jackan, den är konstig. Typiskt mig hehe. och så köpte jag LP skivor!
Imorgon ska vi på IKEA, det ska bli kul!  

På tal om ingenting så HATAR jag verkligen rosa hus! Hur kan man vilja bo i ett sånt hus? Men tänk liksom vad omanligt det är! (inte för att jag är en man men ja)

Men om man säger såhär: du ser VÄRLDENS coolaste kille, han har tatueringar och kör motorcykel. Du spanar in honom och sen så ser du hur han kör in på gården till ett rosa hus. Hur omanlig och töntig blir han inte då?!  HAHAHA jag skulle skratta.



nej nu ska jag gå till de andra och mysa! Och ni, ni missar väl inte fotbollen idag va? nej bra det blir nice!

Höst

Jag skriver väldigt sällan här nu för tiden, jag vet. Men har jag ingen dator här i falun mer än i skolan så jag får passa på då! Gick till skolan i spöregn i morse och gick på en kyrkogård för att jag trodde det var en kortare väg, vilket det inte var. Inte kul. Fast ärligt talat brydde jag mig inte så mycket just då. Jag orkar inte bry mig om småsaker just nu. eller jo det är kanske det jag gör. jag vet inte..

Jag är trött, tror jag blir extra trött på hösten, fast jag har kommit på att det är en väldigt fin period. Tänk dig att sitta hemma, höra regnet slå mot taket, ha tända ljus och bara mysa! Det ska jag göra idag. Men linda hihi. Fast jag längtar till vintern nu. Jag vill åka skidor och ha vinterkläder på mig! 


Imorgon ska jag och linda fortsätta spela in låten. Den blir nog färdig.  Ingen ska få höra den he he 
(jag försöker ljuga för mig själv, fast jag vet att linda kommer låta folk höra den. haha det kommer säkert jag med) jaja, skitsamma! :)




2 veckor kvar!!! 





Helt ointressant

jag hatar Puzzle bobble! jag va bäst på det förut och nu klarar jag inte ens 8:an. jag blir skitsur. haha! Rickard och fredrik sitter på var sin sida om mig och dom har klarat det. Blä på dom(just nu) fan hahaha jag är trött godnatt

Fest

Fest i helgen hos Erik. Trevligt var det :> Haha Amelia vart jätteorolig när jag och petra hade gått i väg. Fast jag hade nog känt desamma om det var hon som hade gått iväg. Haha jag tror inte någon fattar, inte jag heller. Jag snubblar på mina egna ord. hahah! ojoj. Grymt trött som vanligt! Men inatt blir första natten i Falun. hihi




Bilder från Helgen:






Jag och erik är coola och byter jackor. haha!   jag är kär i alla hans kläder!          Mycket musik vart det!       Johan var där :)      Morgonen efter. hahah!

fan

Jag har tappat bort mitt pass. GREAT. och om ungefär 2 veckor åker jag till spanien med amelia! Jag får lov att leta satan! hoppas det ligger här hemma någonstans! Egentligen förvånar det mig inte, jag tappar alltid bort alla saker när jag behöver dem som mest. he he


Imorgon sover jag och Linda i falun at my place. WOOOhoo hihi





Fest i helgen. NICE! bilder kommer :>

M.

Sitter och kollar gamla sms från M. Jag hade till och med glömt hur duktig du var/är på att skriva. Hade glömt hur jag antingen kunde sitta och le för mig själv eller gråta pågrund av dina sms. Nu gråter jag nästan. Jag saknar dig så sjukt mycket och jag vet att allt är mitt fel. Men jag vill att du ska veta att jag aldrig menade att vara en sån idiot. Idiot, jag vet inte ens om det räcker till ord för hur dumt jag betedde mig. Jag mår illa bara jag tänker på det. Jag visste bara inte hur jag skulle bete mig när jag inte kände samma sak som dig. Nu efter förstår jag att jag nog sårade dig mer än jag viljat inse. Egentligen tror jag bara att du behövde mig som kompis (och det tror jag nog du inser också) och jag fixade det inte.  Sulle vilja att vi var lika bra vänner som innan och avstånd är inget som kan förstöra en vänskap och jag åker ju faktiskt till västerås ganska ofta. Vi umgås och jag trivs med det. Men det är så mycket jag skulle vilja prata med dig om, men det känns som att jag inte kan för du kommer ialla fall inte öppna dig för mig(?!)

Nu sitter jag här med telefonen i handen, har skrivit klart ett sms som jag vill skicka till dig. Trycker fram dig i kontaktlistan men jag kan bara inte trycka: sänd. Det går inte. Jag vågar inte. Jag är en tönt jag vet, jag vill verkligen! men jag vågar inte..


Jag hoppas du läser det här och förstår hur ledsen jag är. Och jag tycker faktiskt du skulle varit mer besviken på mig än du har varit för det är jag värd.


Förlåt!

#

Igår gick jag och Linda i skolan till 8. Spelade in våran låt som vi har skrivit helt själva. haha!  men det gick väl ganska bra.


Mår hur konstigt som helst nu och har gjort hela veckan. lättirriterad, har ont i huvudet konstant, mitt hjärta slår lite konstigt och jag känner mig stressad hela tiden. Och trött är jag jämnt! Det kanske är för att det är så mycket som händer samtidigt just nu. Jag hoppas det är därför, så att det inte är nått allvarligt. men det är det nog inte.



Idag kommer mamma hit efter skolan så ska vi flytta in lite grejer i lägenheten/rummet! Jag vet inte vad jag ska kalla det riktigt?!  Det känns ialla fall bra! hihi   

RSS 2.0