lily allen<3

Look inside Look inside your tiny mind Then look a bit harder Cos we're so uninspired So sick and tired Of all the hatred you harbour So you say It's not okay to be gay Well I think you're just evil You're just some racist Who can't tie my laces You're point of view is medevil

Trötter

Chillfest i Borlänge igår. Det var trevligt! Jag och jonna gick och la oss runt 3 (då hade jag fått nog av att vara uppe och bara sitta) de andra stannade uppe ett tag till. någon timme? inte vet jag.. Ändå var det Hanna som var först upp och sist i säng. Så när vi andra vaknade var det städat och diskat. Skönt! När jag vaknade kände jag att jag hade sjukt ont i vaden och då kom jag på att runt 5 så vaknade jag av att muskeln drog ihop sig mer och mer. Jag trodde jag skulle börja gråta och tro mig det var bra nära! råkade väcka jonna då också menmen vi somnade om direkt.
 

Åkte in till Borlänge igen när mamma hade slutat för att köpa nödvändiga saker tills jag flyttar som tex dammsugare, skurhink, diskmedel, en massa medel faktiskt, bestick, diskställ och en massa fler saker. och ja förresten, vi köpte en säng som min snälla pappa ska slipa av och måla svart. han/jag ska även måla om mammas gamla stolar, dom är coola! Även dom blir svarta.



Fest! hoppa i fotöljen när ingen ser med jonna. Hon på kortet        Anna och Oskar va söta!       Larsson chillar     Jag och Jonna


Skolan

Sitter i skolan. har foto, fast just nu har vi rast. Slutar klockan fyra och jag orkar verkligen inte.. En bra sak är att jag ska umgås med Jonna och Hanna :) Trevligt!! nej nu ska jag och lina bege oss och hämta kameror och sedan ut för att fota lite "Höst" hejs

äntligen

Nu sitter den här, på min skuldra och den kommer vara där för evigt. Jag är verkligen huuuuur lycklig som helst. Min stora dröm i livet har gått i uppfylleles!


Men ialla fall: Gick tidigare från skolan för att åka till Ludvika. Jag hade förväntat mig nått stadsliknande (vad vet jag) men istället kändes det ungefär som att åka tillbaka till mockfjärd. Åkrar hela vägen dit.. he he. Kom fram och det fanns faktiskt ett litet centrum men kläder och affärer! Gick runt där medans jag väntade på min kära kusin Monica. Sen gick vi till studion, jag var nervös som ett as så jag hoppade runt och hade ont i magen. haha! Hon började fixa iordning och sen började hon. Och jag trodde faktiskt att det skulle göra 1000 gånger ondare än det gjorde. hihi. Så nu är det bara att invänta fler!







och jag gillaren





PUSSHEJS







Sjuk

Sjuk

Ja då har man gått och blivit sjuk då. Så otroligt jobbigt, är förkyld och har feber!

Vaknade i natt av att jag frös så jag låg och skakade även fast jag hade duntäcke på mig! jag kunde inte röra på mig för då frös jag ännu mer men jag tänkte att om klockan var runt sex så kunde jag lika gärna gå upp, så jag bestämde mig för att slå på telefonen och kolla. Jag bad verkligen i mitt huvud om att klockan skulle vara mycket. Men nej klockan var 03.40 lite småttsnyftande gick jag in till mamma för att be om ett till täcke, men fick en varm filt istället. gick och la mig igen och nu somnade jag för att sedan halvsova fram till 8 då jag var sjuktvarm istället. Jag orkar inte! jag blir alltid sjuk vid fel tidpunkt.


¤tatuering på Torsdag(kan inte sitta där och hosta så det blir fel)
¤ skolkort på Fredag
¤Visning av lägenhet(rum) på Onsdag kväll


Ja ni hörde rätt! jag kanske flyttar till Falun snart. Det kommer bli skönt att slippa pendla!



och en sista grej bara innnan jag går ner och äter lunch med mamma.
det är 4veckor och ca 4 dagar kvar tills jag och Amelia åker till Spanien. Oh my  jag längtar



Tänkte färga mitt hår brunt (min äkta färg) med en blond slinga snart. Är så otroligt trött på rött nu(äver fast jag gillar det skarpt) Vad tycker ni om det?

korten är för några år sedan





 

Jag för några år sedan i mitt naturliga hår





Måndag

Ska snart springa ner och se på ännu ett avsnitt av CSI serien man INTE får (eller kan för den delen) missa. Imorgon är jag ledig och det ska bli väldigt skönt! tänkte träna, städa och flytta in trummorna så att de inte spricker. Det är väl ungefär vad jag har planerat eller Nej förresten min mamma och jag ska åka till morfars gamla arbetsrum och kolla om han har något gammalt stativ till kameran. det var allt för idag pusshejs






Jag har verkligen fastnat för Winnerbäcks texter!


Du ville ändra på dig själv och på din värld
Men fick då ofrivilligt se att den var seg
Livet är en dans på rosor
Men det är en dans med svåra steg


.

Sitter hemma, har inte varit till skolan idag Ledig! Skönt som fan!

just nu har jag lite ångest, måste fixa med en massa saker här hemma och nu har jag setat vid datorn istället ett tag.. nej nu får jag ta tag i saker och ting som t ex att ringa om praktik plats- Blä jag hatar verkligen att prata i telefon, till och med med folk jag känner.. Telefonen får mig att bli nervös på något underligt sätt. Aja jag ska ialla fall göra det! Och så ska jag slänga på mig träningskläder och springa iväg till gymmet för ett hårt pass(hoppas jag) det är bara sjukt svårt att  komma igång.



Och jag längtar galet mycket till 25september! Då blir det att åka till Ludvika och bli tatuerad av kusin! IHHHHHH 

och så längtar jag tills höstlovet då det blir 11dagar i Spanien med älsklingsAmelia. PuSS på det


Nej nu ska jag sluta längta och ta tag i nuet 

RSS 2.0