party

Idag kommer bästa amelia upp hit (igen) hihi. Och satan vad vi ska parta ikväll! Det kommer bli GREAT som sagt. Vi ska dock upp och jobba imorgon, fast inte förens vid 12 så det är nog ingen fara he he

Kamera

jag blir helt sjukt nervös över att jag inte riktigt vet vart min kamera är eller att vi inte hittar den. F A N. Det var väl det sista jag behövde. Måste verkligen hem och leta innan jag dör av magsmärtor.

Tarifa i stadsvy på en karta

Hahahha!! Nu har jag varit in på google map och sett hur det ser ut i Tarifa som om jag nästan gick på gatorna. Det såg ut att vara en söt stad :) Tror ni jag kommer hitta nu när jag kommer dit? jag kan säga: Nej. För jag gick från hotellet (på kartan) och skulle kolla in staden lite. Det slutade med att jag gick vilse. Bättre lycka på riktigt lisa

the park i DF

I helgen är det sista april och vart är man då? Jo på parken i Dala-floda och träffar massa gamla och nya(?) vänner. jag längtar jätte mycket. haha har bestämt mig att det kommer bli great! hihi. men jag vill gå ut idag....

guess who batman



som ni ser så har jag lite att pyssla med idag..
Hittade inga bra strumpor imorse så jag slet ut alla underkläder.
 Måste hitta på något gott att äta också..
Nä nu ska jag och Lily sjunga lite duett tillsammans.
Hey, man måste ju börja öva


jobbande tjejer

Min händer är fortfarande fulla med målarfärg efter att ha jobbat hela helgen i Amelias stuga. Vi är två mycket duktiga tjejer! Blir att jobba mer nästa helg också. Jag menar, man säger väl inte nej till pengar hehe och dessutom är det ett okej jobb att måla hela dagen samtidigt som man lyssnar på radio och snackar skit :)
Jäklar vad jag längtar till Spanien nu! Vi har planerat hela helgen. haha. Det kommer bli hur bra som helst. Ser fram emot att träffa Barrios igen också! :)
nä nu slutar min lektion så nu ska jag hem och skriva ett tal (talet är tills imorgon. Svenska nationella. sista minuten. inte bra) suck...

LA





som sagt. Vackra, underbara kvinna!!


LILY ALLEN

LILY ALLEN <3

Jag håller på att börja gråta utav glädjee eftersom hon kommer till PL!!!!!! Kommer ihåg förra året(förförra?!) när jag satt hemma hos Karin och Jonna å grät för att jag inte hade pengar att åka och kolla på henne när hon spelade på roskilde. Och FAN vad jag gillar henne! Hon är lätt min favoritsångerska och har varit i flera år nu. Jag dör...... Fan i helvete vad glad jag blev nu! och jag vart också väldigt glad över att amelia frågade om jag ville hjälpa till att jobba i helgen och att hon kommer hit såklart!



Och amelia kommer du ihåg hur besviken du var att du missade Johnossi men då kan jag berätta att de kommer iår igen :DD Jag känner mer och mer att PL iår kommer bli BÄST



rastlös 3000

GAAAAAAAAAAAAH!! jag har blivit en rastlös person. Alldeles för rastlös. En sådan person som jag hatar. Kan inte sitta stilla och njuta av livet, inte ens för en sekund. jag vill göra något hela tiden..

I och för sig är det bra att jag har blivit lite mer rastlös för förut kunde jag njuta lite väl länge av att inte göra något(hehe). Men alltså nu får det lugna ner sig lite så jag kan vara det bästa av båda :)




(skulle det inte vara rätt coolt om jag hade blåa ögon som på bilden!?)

get me out of here

Det känns som att jag är fast spikad i Dalarna och kommer aldrig ta mig härifrån. Jag vill göra något, åka någonstans eller bara träffa nya människor. jag får panik! Jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Längtar något förjävla mycket till i sommar då jag och amelia kommer iväg från sverige ett tag. Det kommer bli helt grymt. Träffa nya människor och se något annat för en gångs skull. Jag undrar om det är vulkanen och askmolnet som gör att jag känner såhär?! Att man verkligen ÄR fast i Sverige.. Inte för att jag skulle ha åkt någonstans nu men jag skulle ialla fall ha möjlighet att göra det om jag ville

eller jobb funkar också bra?

Det finns ingen snäll själ där ute som vill giva mig lite pengar kanske? (eller jobb funkar också bra) För här skulle verkligen behövas pengar! Som jag gör slut på de små sedlarna. Tror de har skaffat vingar och flyger bort från mig. Inte bra. Är skyldig min syster pengar och har precis beställt kläder för pengar jag inte har, bra gjort Lisa! Jättebra.. suck

puuh

Har rensat en garderob här hemma som inte har blivit rensad sen jag var jätteliten.. Jag kan säga att om vi får allt utav det vi ska sälja sålt så blir vi rika. Ihhh hoppas på det. Jag och stina ska få alla pengarna men vi tror att vi ska lägga dem på att bjuda familjen på en resa om vi får ihop så mycket :)

Juni

Nu har Monkas och Marcus lilla gull fått ett namn också: Juni
Det var väl det finaste jag hört på länge!
Min favvo månad (jag fyller, stina fyller och mormor fyller OCH min andra kusin ska få barn då)

hihihi


lilltösen har äntligen kommit!! :))

GRATTIS till Monka och Marcus för ert lilla kakmonster!
Världens sötaste lilla gull var det också.
Längtar tills jag får träffa henne på riktigt :)



Har nyss kommit hem från Lotta och Malin. Setat ute på deras veranda
(haha låter som de är gifta) och solat/försökt plugga men det gick inte så bra.
Känns som jag är där hela tiden men det gillar vi :)


målarmästare stina

jag hatar att köpa presenter till föräldrar.. Det är så himla svårt att hitta något. Men det är ialla fall vad jag måste göra idag för min kära far fyller år imorgon. men först ska jag åka och hämta stina från hennes jobb (jävla lyllos som har ett jobb)

stockholm and hotel

Har varit i Stockholm i två dagar. Bott på hotell och shoppat en massa. Kom hem med ännu ett par högklackade skor haha! Men de kommer vara perfekta i Spanien och kanske på studenten. Smycke till balen och en massa massa mer. Och så har jag ätit god mat i två dagar. hihi min nya favorit mat är Libanesisk ialla fall. och hotellets frukost.. ;)

party in the back

jag får panik över att bara sitta hemma!! jag vill gå ut och vara galen, springa runt och herja en hel natt. Inte gå och lägga mig förens på morgonen och vakna skiiiittrött men med tanken FYFAN vad vi hade kul igår! jag vill jag vill jag vill... men jag är sjuk så jag kan och ska inte :(

fly away

Just nu är jag besatt av att kolla utlandsresor! Skulle så gärna vilja ta en weekend någonstans under maj med någon. Och har ju hittat helt sjukt billiga flyg och boenden men det blir ju oftast dyrt i alla fall.. Så jag vet inte riktigt om pengarna finns just nu..

Men lyssna på det här:

Polen, Krakow: 8-11 Maj. Flyg, boende och frukost 1057kr

Italien, Milano: 27-30 Maj. Flyg och boende 1400kr

England, London: 21-24 Maj. Flyg, boende och frukost 1050kr (dock låg hotellet lite för långt från london men det finns nog något lite närmare för samma slant)


helt sjukt billigt eller hur!?! Någon som känner sig lite manad att följa med kanske? Eller någon som vill ge mig jobb/pengar så jag känner att jag verkligen har råd?

RSS 2.0