hejdå

Idag har ja beställt finfin tapet till mitt rum så nu ska här börjas göra om. Har också varit till arbetsförmedligen. Är det bara jag som tycker det känns som att man har blivit nerslagen och uppdragen igen när man är där? Jag vill bara dö när jag är där. Så deprimerande och fan ja. Han jag var hos tyckte jag skulle praktisera, eller rättare sagt han sa att jag SKA praktisera. Jahapp okej då. Så då ska jag få en liten slant från dom. Säkert hur lite som helst. Jag vill ju vara rik. haha! jaja. Idag ska jag faktiskt jobba! Inventera på ICA här i Mockfjärd.

Alltså jag skulle ÄLSKA att ha ett jobb. Jag klarar inte av att gå och dega hela dagarna. Okej det är skönt i några dagar men inte längre. Kan inte någon bara GE MIG ETT JOBB NU NU NU NU.

Kanske ska åka iväg på en sån där bartenderkurs ialla fall. Hittade en som kostade 10.000kr så kanske? Har ju pengarna egentligen. Vet dock inte om det är rätt tidpunkt att använda så mycket pengar just nu. Skulle kunna hålla på och disskutera med mig själv här i evigheter men nu står maten på bordet så jag måste kila. HEjdå
så här jävla snygg är jag idag.

lägger "dröm" skolan på hyllan och hittar något bättre hoppas jag

Nu har jag längre inte någon aning om min framtid. Tog kontakt med den svenska läraren på skolan jag ville gå på i England men han rekommenderade mig att inte att gå på skolan. Han sa att mycket hade förändrats på sista tiden. Jahapp.. Nudå? Jag gillar att han var så ärlig mot mig och han är även så trevlig att han har lovat att höra av sig inom de närmaste veckorna med ideer och funderingar med andra skolor han känner till. Snacka om att vara en vänlig själ! Blir så glad när människor verkligen vill hjälpa en :) hoppas han kommer med någon/några bra förslag till skolor som tilltalar mig istället. Så blir det inte så stor skillnad. hehe

aussies

AMELIA vi måste och då menar jag MÅSTE åka till Australien. Alltså brodie, dane och Leighs kompisar... jag dör!! Snyggaste killarna ever. haha! Plus att vi har ju boendet om vi ville sa ju Dane så vi kör på det någon gång fram över hurru! :))))) hihih


sick

Nu kan jag ialla fall berätta att det inte hade något att göra med att jag var bakis utan jag har haft feber i 3 dagar nu och mår inte alls bra. Mitt huvud känns som det ska sprängas och min nacke som att den kommer knäckas, kroppen som att musklerna har lagt av och halsen som att mandlarna är 3 ggr så stora. fytusan alltså.. Nej nu ska jag ta mig till ICA för att handla lite lunch sen blir det att slappa ännu mer.

ork? vad är det.....

Är helt totalt död efter en helg i Västerås. Vet inte om det är bakisheten eller ett virus som är på G i min kropp just nu för bra det har jag inte mått denna vecka. Och speciellt inte idag. Min mamma tror stenhårt på att jag har fått en släng av något konstigt virus i Spanien eftersom jag mått halv dåligt från och till sen dess. haha! Nej det är nog bara någon förkylning eller så. Fixar sig alltid!

Känns lite som att det är min nya melodi i livet


....

Jag klarar inte av puttinuttiga människor
jag klarar inte av att bara sitta hemma utan jobb
jag klarar inte av att inte ha pengar
jag klarar inte lika bra av att vara själv som förut
Jag klarar inte av att sitta fast i Mockfjärd
Jag klarar inte av att förstå englandsskolans hemsida
Jag klarar inte av mitt godisförbud.

GAH jag vill här ifrån med en massa pengar och träffa nya människor. INTE sitta fast i Mockfjärd och inte förstå vad jag ska göra med mitt liv. Måste dela ut CV överallt........

im letting go of my thought

Have to let go
stop thinking of right and wrong
just do what I want


CNT marketing

Nu drar jag till västerås på anställningsintervju.. HE HE är lite nervös faktiskt. men men önska mig lycka till!

Tarifa. l o v e

Nu ska jag äntligen berätta lite om underbara tarifa.

Vi åkte dit den 16 juli och var kvar till 22. Efter en massa bussåkande kom vi äntligen fram till Tarifa. En fin gammalstad med en massa snygga surfare. Haha! Hostelet var helt okej även fast vi fick lov att dela toalett med massa andra och även fast det fanns en sur vakt och att man inte fick dricka alkohol (fast det gjorde vi ändå) men det var ändå människorna på hostelet som var det bästa!

Första kvällen träffade vi 3 australiensiska killar som vi hängde med. De skulle dock åka hem dagen efter men det slutade med att de belv kvar en dag till, en dag till osv ända tills en vecka senare när vi åkte. hehe. Ju längre tiden gick desto större vart våran lilla grupp.

Sverige- jag och Amelia
Australien- Brodie, Dane, Leigh och Dave
Nya Zeeland- Tom
Holland- Toon, willhem och en tjej till
USA- Olivia
Italien- Sara och alla konstiga italienska killar som jag inte kunde namnet på
Tyskland- två tjejer
England- Francesca, Neil och Lance

Det här var dom vi umgicks med som en grupp under veckan. Eller ja de tyska tjejerna var bara med en natt. Men annars så. Underbara människor som vi upplevde så himla mycket roligt och sjukt med. 

Sjukt billig alkohol, Solnedgång, Bad, Vatten i öronen, Värsta handovern ever, Dansa, Flirta, Sur vakten, Spanska, Duschen (haha), Gratis drinkar och shots (endast till mig och amelia he he), Ända svenskarna, Tapas, MAT över huvudtaget, bartendern, Engelska, Svenska när ingen annan förstår, Kamera, kackerlackor, Hostel, Surfare, Smycken, Ville till Marocko som inte blev av, Förbannade Ryanair, Sova på flygplatsen, Äckliga Jerez staden som luktade pyton och hade konstiga invånare, Tant som står(!!) och kissar med öppen dörr, VÄNNER...

det finns sjukt mycket mer men jag känner inte för att gå in på detaljer just nu. Och kanske inte över internet heller haha..

Jag och amelia ville förövrigt tatuera in Tarifa men vi letade förgäves efter en tatueringsstudio där nere och det verkade inte som det fanns någon så.. synd var väl det.

berättar om Madrid senare

bilder från Tarifa
Leigh Amelia och Dane


Leigh Toon och Brodie


hahhhahah förlåt men jag fick bara lov......


Fyllekajor. Dane och Amelia


Neil radom kille som bad om att få ta kort med Amelia, Amelial o v e

break

Nej nu tar jag en paus från festandet och drickandet i minst en vecka! Är så himla trött så jag är som en zombie. Och festa känns det som jag har gjort konstant sedan Maj. (något som jag nog också har gjort..)

en Välbehövlig vit vecka alltså :) nej F A N jag kom på att jag ska ut på Fredag!! hahaha ja ja det gick ju bra. en paus på 5 DAGAR då.. he he

At Amelias place

Är hemma i Sverige nu ialla fall vare sig jag vill det eller inte. Sitter och kollar rean på Junkyard och känner att jag vill beställa massor av t-shirtar. Tyvärr har jag ju som sagt inget jobb och med en plånbok som det känns som det är stora hål i. Pengarna bara försvinner.. Är det då värt att beställa typ 3 tshirtar för 500? Mitt shopping beroende säger JA och mitt sunda förnuft säger NEJ. svårt att veta vad som väger över vad...
jaja. Har så mycket att säga om Spanien att jag inte riktigt orkar beskriva hur underbart det var. Har varit med om så sjuka saker! Både bra och dåliga. Ska försöka sätta mig någon dag inom en vecka för att skriva om först Tarifa där vi träffade massa nya vänner från alla världens hörn. Och sen om Cotos, byn utanför Madrid där vi bodde hos underbara familjen Barrios! jag vill tillbaka! Vill inte behöva söka jobb och känna mig fastklämd i Sverige. Får se om, om jag inte lyckas få jobb här närmsta månaderna så drar jag nog till något annat land och försöker istället. Måste bara höra allt det här med skolan jag vill söka till och så hur jag ska göra. Det ordnar nog sig :) 
nej nu ska jag nog sova. Godnatt

RSS 2.0