why

jag är alltid för sent ute. Och inte lite heller....

finfina foton

så. var tycks? Jag gillare! Har dock några till godingar som tydligen var förstora här..... ush för det
Blogg.se ger inte rätt känsla för bilderna heller..

photo

ladda ner foto redigerare nu och hoppas på att jag kommer förstå det. Lägger upp resultat här sen :)

Australia. Sunshine. Brisbane. Gold. Coast.Hoppas på paradiset med Amelia nästa höst.
Måste fixa en sparbudget om det ska gå tror jag nog minsan.


mycket i ett


Är nu medlem i Klubb BR med alla förmåner och bra saker. Skämtosido. haha eller skömtosido är det väl inte heller för det är bra förmåner, för dom som brukar handla där. Vilket jag gör jämt.. eller inte. Men en medlem till är alltid en bra medlem.

Imorgon åker jag, Petra och Elina till Västerås för att röja :)


Och kolla vad jag hittade nyss som jag dreglade lite (ehh okejdå mycket) över....


I'll do that
I'll hit that
I'll smack that
Ja och alla andra meningar man kan komma på.
OBS menar såklart Jake och inte Anne. hehe förtydligar för de som inte förstod

nej nej nej----

Gillar INTE att få lov att lägga ner 600 kr på skydd till datorn eftersom det har tagit slut.. fyfan alltså. Inte vad jag behövde just nu, men vad gör man inte för sin älskade datorn (och för att få se fortsättningen av one tree hill) haha

party like its no tomorrow


Sitter och gör mig redo för en utekväll! Ska försöka mig på att fixa håret nu. Brukar ju gå sådär.

haha!


annars då? Jo jag är sjukt glad för jag och amelia har hittat drömresan till sommaren! Indien, Nepal och Thailand under 5-6 veckor. Bir man glad eller vad?! :D

down to deep

jag gick in på amelias blogg och där hade hon skrivit om utbildningar. Så nu har jag setat sista timmen och kollat på vad jag kan tänka mig. Haha. Jag får panik som aldrig förr. Alla medieutbildningar som jag har hittat som passar mig kostar över 100.000 kr. aldrig att jag kommer betala det. Sen finns det civilekonom men då måste jag hinna läsa till Matte C tills hösten på något vis(?!). Och dessutom jag är 24 år när utbildningen är slut. fatta... 24 jävla år gammal!!! Är man inte dögammal då? Kommer jag slänga bort fyra år? Jag vill ju egentligen bara ut och resa och leva livet men som Åsa sa "Gå en utbildning innan, annars kommer det aldrig bli av" Och det ligger något i det.

Men i alla fall. Fyra år. Man kanske inte är så gammal ändå när man är 24. Haha brodie var ju det och han verkar leva livet för fullt. Och för att inte tala om Toon. Så ja det kanske går ändå. Äh vi får se. Ska fixa ett möte med någon syo så fort som möjligt

jobb jobb och jobb

Och vem är det som ska jobba på BR leksaker framtills den 23 december och från 25 december till april jobba på Romme alpin? hihi om ni gissade på mig hade ni rätt rätt och åter rätt. Är så jävla glad på mig själv just nu. Äntligen lite jobb och cash!! Dessutom kommer jag nog jobba extra på Stadium också.


evil hamster

jag har alltid sagt att hamstrar är elaka djur. kolla här bara.

http://video.se.msn.com/watch/video/evil-hamster-attack/1jj0yv0cl

JAG ÄLSKAR DIG <3 DU ÄR MITT ALLT!!!! <3<3 BLA BLA BLA SKIT PÅ DIG

Jag hatar verkligen människor som blir så där puttinuttigt kära! De enda dom skriver om på tex Facebook är hur mycket dom älskar sin pojk/flick-vän. Och hur dom inte skulle kunna leva utan denne. Kyss mig i arselet (som min mormor skulle ha sagt på flomål) Blir så förbannat irriterad.

OKEJ du älskar din käraste men det räcker med att skriva det en gång som uppdatering. Säg det till denne istället för att skriva över internet så alla kan se. Och förresten så kan man leva utan sin pojk/flick-vän hur gjorde du annars innan ni var tillsammans? Man kan faktiskt vara kär utan att skylta med: JAG ÄLSKAR DIG. 10 gånger per dag. Vi har fattat att ni älskar varandra okej?

Är det bara jag som tycker att det är här sjukt irriterande? Kanske är det bara jag som är en bitterfitta för att jag itne har någon pojkvän att skylta med eller för att jag är lite bakis och behöver chips. Helst tio påsar. Men jag lovar er. Jag kommer aldrig och då menar jag aldrig att bli så. Och om jag mot förmodan skulle så hoppas jag att alla som har läst det här slår mig hårt på käften. Bra då har vi en deal.


Och alla dessa hjärtan. Det räcker faktiskt med ETT!

1 november

Skönt att ha fått en min dator från verkstaden igen!! Sitter och fördriver tiden med den fast jag borde städa mitt rum så det blir någon ordning på det. Har fortfarande inte fått upp alla hyllor och sådant och imorgon åker jag till Västerås och Amelia men jag hoppas att pappa kan sätta upp dem idag när han kommer hem. Alltså om ca i timme. skynda skynda städa lisa!!!!! hohobästa låten och artisten just nu:

Cee Lo Green- Fuck you

I see you driving 'round town
With the girl i love and i'm like,
Fuck you!
Oo, oo, ooo
I guess the change in my pocket
Wasn't enough i'm like,
Fuck you!
And fuck her too!
I said, if i was richer, i'd still be with ya
Ha, now ain't that some shit? (ain't that some shit?)
And although there's pain in my chest
I still wish you the best with a...
Fuck you!
Oo, oo, ooo

Yeah i'm sorry, i can't afford a ferrari,
But that don't mean i can't get you there.
I guess he's an xbox and i'm more atari,
But the way you play your game ain't fair.

I pity the fool that falls in love with you
(oh shit she's a gold digger)
Well
(just thought you should know nigga)
Ooooooh
I've got some news for you
Yeah go run and tell your little boyfriend

(en liten del ur den. gilla gilla)

RSS 2.0