ROOM

och här kommer en liten sneekpeek in my room. hihi

Detta var då före:

 
och efter:

haha stökig bild jag vet. men det fattas liksom allt!! Inga hyllor har jag än. Kläderna ligger överallt eftersom jag inte har någon garderob än....neff and volcom in my closet

har förresten köpt två snygga t-shirtar från curb här om veckan. Det var tag två betala för en. riktigt grymt :)


tele

Ska på andra arbetsintervju som telefonförsäljare i Borlänge imorgon. Är lite nervös både för att få och itne få jobbet. haha alltså..

Jag är nervös för att sitta fast som telefonförsäljare i Borlänge och för att det inte kommer bli av för mig och amelia att åka och hälsa på två kompisar i england i november (fast som amelia nyss sa så kan vi alltid åka i typ januari så)

Och jag är nervös för att inte få jobbet för vad ska jag få pengar ifrån?? I need money now!!


GZ henke!! och mig

faaast.. det är en ganska fin dag idag ialla fall :)
FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR HENRIK LARSSON FYLLER ÅR IDAG (och jag har namnsdag hoho)


allt blir lite bättre när jag har namnsdag på min stora idols födelsedag!


Så grattis henrik Larsson på din 39års dag!!!!Sverige är på väg åt fel håll

Är besviken över valet och svenska folket.
Är besviken över min kommun.

Visste ni att Sverige har störst ungdomsarbetslöshet i europa? Och efter det här kan jag inte tro att det blir någon ändring på det. Vi ska föreställa ett så himla rikt och bra land men vi gör inte ens någonting för våra ungdomar. Och ja jag kan förstå att de med mycket pengar röstar på M då de får mer pengar men de som inte har några pengar får ännu mindre. Ni skulle bara veta hur de har bemött min mamma när hon sålde sitt företag och blev utan jobb. hur hon under tre år hade kämpat med denna lilla kiosk men eftersom de nästan inte tog ut någon lön utan hellre såg till att kiosken gick runt så tycker dom att hon ska ha lika lite pengar som en som ALDRIG har jobbat i hela sitt liv ska få. Det är helt sjukt. Om mina föräldrar hade varit skilda så hade min mamma aldrig överlevt själv. Så lite får hon i månaden.

men det som är ännu värre är att SD har tagit sig in och dessutom har en roll som är rätt viktig. Eller rätt viktigt den är väldigt viktig. De kan faktiskt styra åt det håll dom vill nu. fyfan. Ja jag håller med om att sverige borde konsentrera sig på att ta hand om de invandrare vi tar in och inte bara sätter dom i tex rinkeby utan verkligen hjälper dom. MEN även om det är det SD säger sig vilja så tror jag inte på det. De vill bara få ut invandrarna. De är gamla rasister och nazister som sitter i SD. Och det är helt fel.

I min kommun så har SD fått in 1 mandat. jag vill spy på denne

fun house

Är helt slut efter en grym ute kväll med Jonna och Elina! Så. Jävla. Roligt. Vi var helt galna. Hahah röjde precis som man gör när man är utomlands ni vet, man bryr sig inte.. Haha jag skrattar så fort jag tänker på hur galna vi var!

Och jag gillar att jag skulle försöka prata franska med några fransmän och det ända jag kom på var: je suis un baguette. (jag är en baguette) och typ hej jag heter.

Alltså HALLÅ hahah vafan! Så jag är en baugette sa jag nog 20 gånger till dom och de bara skakade på huvudet åt mig. hahah

låt mig vara okej!

När en kille man man endast har träffat två gånger full ringer en 3 gånger om dagen i nästan en veckas tid så är det något som är fel. Alltså, så gör man bara inte. När jag sen inte svarar de sista tre dagarna då måste man fatta vinken. När jag sen säger på ett snällt sätt att jag inte vill ha någon kontakt då måste man läsa mellan raderna och förstå. När han fortfarande inte förstår så måste man säga det på ett mindre snällt sätt och sen hoppas på att han fattar som jag kan säga att 99,9% av sveriges befolkning skulle. Men när han ändå inte fattar då börjar mitt tålamod ta slut och jag måste säga det på det enda tydliga sett som går.

x: vadå får jag inte komma och hälsa på dig?
Jag: nej jag vill inte det

När man sen får ett korkat okej och en gubbe till svar så förstår man att den här killen har fortfarande inte fattat vart det gick fel och varför jag verkligen inte vill träffa honom. Att man nästan inte ens ringer sina bästa vänner tre gånger på en dag. Att man inte bara pratar om sig självt när man pratar i telefon. Att man inte lämnar telesvar efter en vecka vart man säger. Lisa du är tråkig som inte svarar när jag ringer. Men det finns det säkert en förklaring till. (Som om det hade varit att jag inte hade med min telefon. HALLÅ läs mellan raderna.) Att man inte kan jaga en tjej till att vilja vara med en.


going back to life

Jag har kommit på att jag är i en fas i livet just nu. Håret är nytt, Rummet är snart nytt och på måndag ska jag ta tag i mitt liv och börja träna och äta bra. jag har inget jobb och inga pengar. Jag vill bort härifrån och söker jobb som en tok. hoppas på att flytta till spanien till nästa år och sen börja skola i england till hösten om ett år. Vilken skola vet jag inte men det fixar sig.

Jag tror att ja omedvetet har valt att börja om med livet. haha det låter töntigt ja vet. Men inom bara en vecka har/kommer tre saker förändras utan att jag har tänkt på det så.
Håret
Rummet
Jag
Annars brukar det ske en förändring lite då och då men inte nu inte. Nu börjar jag leva igen :)
Känns som jag har levt in en bubbla den senaste tiden och att min positivitet och livslust har sakta dragits ur min kropp. Men jag känner att jag är på G igen WOOOOOOOOOOOOHO Im BACK haha

short hair

hej! Nu har jag klippt mig (eller inte jag men Marica) så nu är jag väldigt korthårig för att vara jag. Riktigt skönt att ha fått bort ALLT som var slitet. Här kommer en rätt ful bild. Kommer upp en ny sen när jag har blitt mer van med håret.
stadium

Imorgon ska jag hoppa in och jobba på Stadium i Borlänge. YES!! Fyfan va skönt och bra och jaa. Ska jobba på lagret ialla fall imorgon men om jag har tur (hoppas på det) så kanske jag kan få jobba fler gånger :))

RSS 2.0