working at the best place in the world

Är sjukt trött efter ett nio timmars pass på Romme. Det kommer 30 bussar proppade med skolungdomar imorgon så det var bara att skruva skidor och ställa i ordning allt idag + att vi har haft många besökare idag. tröööött. För att ni ska första lite mer hur mycket jobb det är med trettio bussar:
30 bussar:
ca 2-3 "listor" per buss:
28 par skidor per lista.
(Som ska tas till arbetsbänken, ställas in efter vikt och sko och sättas i backar)
En lista tar MINST 30 min (mitt rekord haha). men oftast ännu längre tid..
fatta hur mycket det kommer bli när det kommer mer än 50 bussar?! Shiiiiiiit.
Jag jobbar även imorgon så jag ska även lämna ut skidorna till alla ungar. hehe får se hur kaotiskt det blir :D
jaja... Igår var jag med Jonna, Therese, Andreas, Viktor och Andre och spelade spel. Med vilka gester, Absolut överens och så det kan låta! Hur roligt som helst :)

its not the fall that hurts its when you hit the ground

Blev en hel dag på Romme fast jag var ledig. Vi var några stycken från uthyrningen som bestämde oss för att testa snowboard men jag gav upp rätt snabbt. Det är verkligen inget för mig. Drog på mig skidorna istället och hade en kanon dag! Hur trevligt som helst! :)
Dock gjorde jag mitt livs värsta vurpa. Kom med jätte hög fart över "kullar" eller vad man ska kalla det. Kände det här går åt helvete, försökte stanna men skidan skar sig och jag flög rätt så rejält. Landade på kinden och axeln men som tur var gick det bra. Kunde gått illa... Min kind kommer nog bli blå. eller rättare sagt den håller på att bli blå. haha!
På tal om ingenting mer så är jag glaaaaaaad för det är löning imorgon OCH på torsdag!! Får alla mina pengar från BR nu och lite från Romme. Pengar rullar in som det ska. Och kommer nog rulla ut också. Eller bara lite. Till ett par nya converse :)))
Slims bild! 

kick it kick it kick it

Kick it- Peaches feat. Iggy Pop
How do you do a cool dance?
Baby don't split those high pants
I gots these rules that we can do - do and sink
I don't look too good in pink.
I used to slash myself up
I like to play it tough
Cuts, bruises, blood and there's bottles breaking rough
You gotta handle that stuff.
Yeah, yeah!
Tear it up,
Rip it up
Kick it up
Yeah, yeah!
Tear it up,
Rip it up
Kick it up
Yeah, yeah!
Kick it, kick it, kick it!
I wanna be your cat
...Screw that!
I'm not sixteen but I gots leather boots and suede
Ah go fuck your pain away!
I heard you like kinky shit
That just depends who I'm with
What is it? Acid, limo or some kind of toy?
Like you said 'Search and Destroy'
Some people don't like my crotch
Because it's got fuzzy spots
But if you flame it
It's a neat burning bush baby
And that is just what I've got
Yeah, yeah!
Tear it up,
Rip it up
Kick it up
Yeah, yeah!
Tear it up,
Rip it up
Kick it up
Yeah, yeah!
Tear it up,
Rip it up
Kick it up
Yeah, yeah!
Kick it, kick it, kick it
And if you're leaving with sin
Escape the city I'm in
Come on and knock it where it's rocking non-stop
Make your way to Berlin

tvilling!!!!!!!

jag tänker då fan inte vara något annat än tvilling så det så.....
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5912226
skit astromon som bara förstör!

Dag 9 – Min tro.

Jag tror inte på någon utav alla gudarna.

Jag tror på Big bang och och som person sin egna vilja.

Jag tror på naturens kraft och människans kraft.

Både till gott och ont

 

Jag blir nästan lite besviken på de människor som tror på gud. Förlåt ja jag vet att det är fel. Men jag tycker det är lika fel att tro på något så sjukt som att en snubbe skulle kunna ”uppfinna” jorden och allt det är och sen den 7 dagen vilade han. Adam och Eva. Moses och all skit. Nej jag ser bibeln som en sagobok inte en bok att leva efter och tro på. Jag tror på dna, celler och allt som gjort att världen gått framåt.


Россию. Rossiyu. Ryska.

Привет! Меня зовут Лиза Олссон.
Privet! Menya zovut Liza Olsson
Hej! Jag heter Lisa Ohlsson.


jag vill mycket

Vill resa och jobba i Australien
Vill plugga ryska i ryssland
Vill bo i Kanada och se hockey
Vill resa Asien runt
Vill vara volontär i Afrika
Vill dricka öl på Irland
Vill åka till Spanien, igen, igen och igen
Vill göra allt nu nu nu nu nuuuuuu

u and me. let's do this

Jag känner hur vi kommer närmare drömmen för varje dag som går.
Om ca 8 månader kommer vi vara där.
Leva våran dröm och aldrig ångra ett ögonblick av den.

Dag 8 – Ett ögonblick.

Jag hade ett ögonblick för någon dag sen när jag kände att fan vad livet är bra. Jag jobbar på helt rätt ställe med en massa underbara människor och jag känner på mig att jag har viljan att uppfylla mina drömmar. Att jag verkligen lever och jag älskar det! <3


No regrets

Det är jag själv som väljer att försöka eller inte.
Jag måste sluta tänka så mycket och bara göra saker istället.
Jag måste sluta tro att tiden står still.
Börja ta vara på alla ögonblick.
För snart står man där och ångrar sig.

Mitt nya mål 2011 - Inte ångra något.

Dag 7 – Min bästa vän.

Min bästa vän heter Amelia Rothman. Vi träffades på ett läger 2005 och sedan dess har vi varit bästa vänner. Jag kommer så väl ihåg fösta gången jag såg denna henne. Jag hade efter lång tid bestämt mig för att gå på lägret fast jag inte kände en enda person där. Jag vecklade ut min madrass och följde med pappa för att säga hejdå. När jag kommer tillbaka ligger det en madrass bredvid min. In kommer sedan en smal söt liten tjej med de finaste yrvädret till lockigt hår. Hennes mamma börjar prata med mig. De går iväg för att hennes mamma ska åka.

 

När jag ser denna tjej nästa gång sitter hon med telefonen i handen vid ett bort. Jag tänkte bara ”okej Lisa. Nu har du din chans att få en kompis på lägret. Det är nu eller aldrig” Jag stegar fram till bordet och frågar vad hon gör. Hon svarar att hon funderar på att ringa Kevin som hon gillar. Från den meningen blev vi bästa vänner. Det förvånar mig faktiskt inte alls att det första vi pratade om var killar!

 

Det spelar ingen roll även fast jag bor i Mockfjärd och Amelia i Västerås. Även om vi inte ses på flera månader så är det som om vi träffades igår så fort vi träffas. Vi har aldrig varit osams, fast både hon och jag är såna människor som måste ha egen tid. När jag planerar för framtiden så planerar jag den med henne. Hon är min själsfrände på ett icke sexuellt vis. Om jag är en pusselbit så är hon den andra. Vi förstår varandra som ingen annnan gör.

 

Såhär skrev amelia om mig: ”min bästa vän heter Lisa och är den bästa och underbaraste vännen i hela världen. Vi är precis likadana men ändå väldigt olika. Vi kompletterar varandra helt sjukt bra, och vet alltid vad den andra personen känner bara genom en blick. Vi vill samma saker och ingen förstår oss lika bra som vi förstår varandra. Det är helt enkelt vi mot världen”


jag kan inte annat än hålla med till hundra procent

 

här kommer en hel drös med kort på oss

 

 


tattoo

Nu tycker jag det snart är dags för en till tatuering. Har ju en innestånde sen studenten. Funderar på "inneröverarmen" haha!

Lite motiv jag kan tänka mig
bara en ros i sådana fall


alltså hur fin är inte den här ugglan?!


en diamant itav någe slag..


eller kanske:

Kaerlighed

något fint ord/mening på ryska, afrikaans. Skulle vara roligt med något språk inte så många har. Dessutom tycker jag ryska är häftigt.


Han hade inget intresse av etsningar heller

På tunnelbanans gröna linje

01.30 lördag natt. Ett gäng överförfriskade killar ∼22 kliver på tunnelbanan under skrik och skrän. Efter en liten stund hojtar den ena killen till den mest berusade killen.
Kille 1: Öh! Marcus! Om en brud kommer fram till dig på krogen och frågar om du ska hänga med henne på toaletten och du svarar "nej, jag är inte pissnödig" är man inte dum i huvudet då?
Kille 2: Men lägg av då! Det är fan inge roligt längre!

hahahahhahaha jag döööööööööör. Älskar tjuvlyssnat!

Dag 6 – Min dag.

Har inte varit den bästa idag. Åkte till jobbet där dagen alltid börjar med att bära pjäxor från torkställen tillbaka till deras hyllor. Man sliter fingrarna av sig när man bär runt på fyra par samtidigt. När det var klart gick jag för att ta emot kunder. Det visade sig att jag skulle få alla de som jävlades och gjorde mig irriterad till max. Kan ha berott på att jag hade sjuk mensvärk också som gjorde att jag ville gråta och slå någon i huvudet. Gick på lunch. Skulle byta av de i matsäcksstugan så de kunde få gå och äta. Något jag precis har börjat med och kommer göra lite då och då. Jag tycker det är riktigt trist där. Stå i en kiosk, sälja godis och korv. Som om jag inte har gjort det nog mycket under mina dagar. Nåja. De behövde i alla fall ingen hjälp så jag gick tillbaka. Slutade vid ett. Såg på Veronica Mars (<3) hihih och nu sitter jag här.


RSS 2.0