Kompromissa inte med dig själv. Du är allt du har <3

Från och med nu ska jag inte kompromissa med mig själv.
Jag ska kämpa för mina mål och jag ska klara dem.
Upp till bevis Lisa.
Du klarar det här.

Lets to this shit

Jag kommmer dööööööööööööööö.
Vem fan som är riktigt i skallen säger att man ska börja träna tyngdlyftning och klara av att "stöta" 50kilo (något som tydligen är relativit tungt för att vara tjej) innan sommaren? Ingen. Det bevisar bara att vi inte är smartaste skaften i lådan efter några glas vin. Ibland ska man bara hålla käft och dricka. Men men nu har jag ju sagt att jag ska klara det så det är bara att kääääääämpaaaaa! :D buh. Önska mig lycka till!!

This time for afrika

Jag vill åka som volontär till Afrika.. Det ska jag göra innan jag dör. Har hittat en jätte bra hemsida där man kan åka till Afrika, Asien eller Sydamerika. Och det är inte allt för dyrt heller. Vi får se när jag har tid och pengar :)
Men om jag åker så skulle först vilja åka och hjälpa barn/ungdomar att lära sig engelska och veta vad HIV verkligen är. Sen så skulle jag vilja åka dit och studera valar/sköldpappor eller schimpanser..

makin' my way in the world

Åh vad jag längtar tills hösten. För då är jag inte kvar i Sverige (Oavsett om Amelia hinner spara ihop eller inte. Dock hoppas jag att hon hinner!!!!) Jag bestämde mig precis. Jag blir inte kvar i Sverige i höst! Det känns skönt att jag verkligen har bestämt mig. 100procent.

I L-O-V-E shoes

Kunde inte rå för att jag beställde dessa underbaringar.. Åååh blir lycklig i mitt hjärta. Inte lika lycklig i plånboken

RSS 2.0