Lisa 12-19år.... Små små glimtar

Om ni inte vill se hundra bilderna på mig nu så titta bort.
Tänk vad man kan hitta på ett usb minne.

jag vill känna kärleken som gör en blind.

Sitter här och tänker lite för mycket. Som jag alltid gör jag jag inte har något att göra eller är själv. Det jag tänker på just nu är: när fan är det min tur att bli kär? Det känns som att alla är kära just nu och mår toppen. Själv sitter jag här. Ensam och snart alldeles för gammal. 20 år. Jag fyller 20 år om 3 veckor och två dagar. Halvvägs till 40. Utan att ha varit kär en enda gång i hela mitt liv. Varför?

Är det för att jag känner att en relation med någon som jag gillar men inte är sjukt kär i är meningslöst när man kan vara fri? Men den här perfekta killen som jag kommer bli sjukt kär i, finns han ens. Eller är det något som min hjärna själv har hittat på. Jag har en mall som den här killen måste passa i och på något vis visar det sig alltid att den här killen jag gillar har en kant. En liten kant som inte går i. Och då vänder jag ryggen till. Det kan vara världens minsta kant. Men det är allt som behövs för att jag ska veta att han inte är "den rätta". Jag tror att jag måste förstöra den här mallen. Men det är svårt. Svårt att ge någon chansen att göra mig knäsvag. Göra mig kär. Bli min pojkvän.

hockey VM 2011.

.......... vad ska man säga? Grymma fram tills sista i finalen.
Och som den nörd jag är grät jag.
Mest för Fasth. Han förtjänade guldet. Mest utav alla.
VM's Most valuable player blev han i alla fall.

Åre gimme some loooooove

Och hur var Åre? jotack det levererade. Big time! Och hur stor är chansen att precis som i Sälen så är det 4 hockeylag som har avslutning. Fast dessa var från Umeå och Piteå. killar överallt. Snygga killar. Trevliga killar och framför allt galna killar. haha. Har nog inte röjt så mycket på länge (eller jo kanske i sälen, knappt) Det är så bra att vara tjej för alla killar är så givmilda. Drack inte mycket alls utav det jag själv hade med mig.
Vi från skiduthyrningen bodde i två stugor med åtta sängar i varje i husena bakom varandra. Hur perfekt som helst! Dessutom bodde några utav hockeykillarna under oss så vi slapp ha förfesterna så det blev skitigt.
På fredagen var vi också med i skutskjutet. En störtlopsstävling. Och jag mådde allt annat en bra. Fyfan vad jag skakade. Bakis ni vet. Blev ialla fall bättre efter mat och sen vid tre drack jag typ två öl och en shot jäger sen var jag full igen. haha älskar när man har alkohol kvar i blodet så man blir full direkt.
Sjukt kul var det ialla fall! Har nog aldrig fått så många nummer av killar heller. sick. Utan att be om ett ända. hade någon sorts magi där ;) hehe skämt å sido men ialla fall ett ställe jag lätt skulle kunna vara en hel vinter!!
oj jag skriver som en kratta men det får ni ta. Jag håller på att somnar samtidigt som jag skriver. så godnatt på er

RSS 2.0