tomorrow

Jag måste sluta att bli så nervös
Och börja göra saker jag inte vågar

hEJ

Är hemma i mockfjärd och gör ingenting. Men ska snart gå ner till min mamma och pappa och göra.. ingenting. haha

Känner att jag inte orkar något just nu. Skolan kommer ta knäcken på mig snart. Speciellt nu när jag har så svårt för att sova. Jaja får försöka ta igen mig nu den här helgen :) Och sen nästa bär det nog av till amelia. OM jag längtar!! kanske träffa matte,matte, simon och alex? länge sen.
(jag slänger med en bild)På tal om ingenting, jag vill umgås med Erik Berglund! Det var alldeles för länge sen. Men nej inte ikväll. Imorgon kanske? eller i veckan?

Beautiful

                   
Twiggy!!                        Vackra Elina                    Tyra såklart            Otroligt snygga Gemma 
Lägger upp lite bilder på vackra tjejer! januari

Jag har köpt en ny jacka på Curb! Den är lite för stor (hehe) men det var den minsta storleken dom hade kvar och jag fick bara lov att köpa den, eftersom jag är kär i den. hihi
+ att jag gillar stora kläder (så..) 


Jag har börjat träna nu, Äntligen! Har köpt halvårskort på kriskis så nu är det bara till att träna, träna och träna. haha


...

Jag mår illa. Det är för att jag har tänkt på döden så mycket på slutet. 
Det är nog det jag är mest rädd för. 
Döden. 
Ja så rädd att jag mår illa. Så illa att det är nära en spya till och med. 
oh ja

Fredrik är bra :)
Och jag saknar världens vakraste tjej som är bäst<3

Smile like u mean it

Nu sitter jag och Kaka i Borlänge. Trötta och besvikna på att vädret är så dålig att det inte blev att åka slalom idag.. Suck!
Ingenting går som jag vill just nu! hehe bättre lycka snart? Man kan ju alltid hoppas.. ett plus är ju att jag ska till Trysil med skolan nästa tisdag :D Det  blir roligt som fan! Så jag kanske har tur ändå? Om nu tur ens finns.Spanien

Kollade nyss resa till Spanien från 20juli-3agusti. Endast 1640kr!! HELT GALET! asbra ju. Det betyder att jag kan beställa resan redan nu eftersom jag är duktig och har redan sparat en del :> och jag hoppas det är som Jonna säger, att dom har flyttat daflo till tidigare i juli så jag hinner vara med där med. Jaja nu ska jag fortsätta jobba på grafen. Hejs

20/1-09

Ska nog åka till romme i helgen med Karin och Victor! 295 kr för ett dags kort!! Jag kommer känna mig lite rånad.. hehe men men har längtat som tusan efter att få åka så jag får väl lov betala :) (om jag nu har skjuts och allt sånt där tjafs)

Och på tal om ingenting så har jag börjat fått svårt att sova. Jag tänker alldeles för mycket..

R.I.P

det är hemst när människor tror att självmord är det bästa. Och det är hemskt att det händer så ofta nu..
När man var liten var det något som aldrig hände. Det var verkligen chockande om någon gjorde det. Men nu blir jag inte lika chockad längre, eller vad man ska säga..  

Veronica Mars

Just nu är jag beroende av serien Veronica Mars.
Ungefär så beroende att det känns viktigare en sömn.
Och ungefär så beroende att det känns som att jag vill gråta imorgon för att jag måste gå till skolan istället för att vara hemma och se på det när det går på tv:n.

Men en sak är bra! Vi har inspelningsbar digitalbox så problemet är fixar :>
(men sen blir det till att köpa alla säsonger som finns!!)hihi hejdå

.

Nyår var över mina förväntningar! Det nya året firades ialla fall hemma hos odens med en massa trevligt folk.
Satt och skrattade med monka, tänkte ut en plan för kvällen (eftersom jag var ett vad eller vad man ska säga. haha :) fick en champagnekork på näsan. Haha men jag kände inte smärtan så mycket. Kan nog bero på alkoholen. hmm?!
 Ringde pappa sisådär vid 2 och undrade om jag fick sova hos Monka och Andre. Och det fick jag till min stora förvåning. Bestämde att jag och Stefan skulle åka till tansen, fast när vi var där fattade jag inte vart vi var. Men vi åkte väl hem vid 4- halv 5 kanske. Jag, Monka, Andre, Stefan och Jesper. Då bestämde Monka sig för att hon skulle koka ris. Men jag gick och la mig. Vaknade vid 8. 8!! kan man aldrig sova?! verkade inte så.. då var jag ialla fall ganska allmänt dryg. hehe förlåt :) Sen spenderade vi torsdagen med pizza, film och att umgås. Trevligttrevligt!Igår kollade jag på hockey. fyfan säger jag bara. Förbannade domare. jaja Kanada var bättre men det hindrar inte mig från att bli sur.


hejdå

RSS 2.0