Peace

Hej er som verkligen läser det här. haha! Jag kommer nog inte skriva alls lika mycket på denna blogg adress längre. För jag och amelia har skaffat oss en reseblogg som vi kommer använda under våran resa :) Däremot ska ni som vill ha de lite personligare detajlerna kring resan gå in här och kolla också. hehe vet inte om jag är sugen på att vem som helst kan läsa allt.
Här är ialla fall adressen till den nya bloggen och jag hoppas att ni inte bara läser utan också kommenterar någon gång =)
Packyourbagss.blogspot.com
Vi ses!!

Give me a job PLEASE

Letar jobb som en tok i Engelberg. Vill inte tvingas åka hem nu när jag tar steget fullt ut och lägger allt på ett kort. Runt den 20 oktober förflyttar vi oss med tåg till Schweiz! Om jag längtar? Eh JA. Om jag har panik? JAA.
haha paniken slog mig i går. Vi gör verkligen det här! Vi bara packar våra väskor och drar. Därför vill jag inte vara tjejen som kom hem efter två veckor med en krossad dröm och en krossad budget. Jag vill vara tjejen som lyckades få ett jobb och får ha "The time of her life" i Schewiz!!
Förresten, någon som kan lära mig tyska på sisådär en månad? tack på förhand!

Livet är för kort för att bara planera och inte göra.. LEV I NUET.

Jag mår riktigt dåligt efter den här flygolyckan. Inte bara pga av alla fantastiska hockeyspelare som dog utan också för alla familjer som nu står utan söner, pappor, makar och bröder. Jag känner med dom. Och det får mig att gråta. Kan inte läsa ett ord eller se en bild på Stefan Liv utan att storböla. Och det känns så töntigt när jag inte ens känner hälften av den sorg hans familj och vänner gör. Men när en känd människa dör så känns det ändå som man känner den på något vis. Jag har sett alla OS, VM och andra matcher han har spelat med sverige. Killen med det fina leendet, de fokuserade ögonen och de snygga hjälmarna.
En annan sak med den här olyckan är att jag helt plötsligt förstår att på en sekund kan ditt liv förstöras. Du eller någon annan kan dö. På en sekund. Inget är förevigt och man måste leva för stunden. Jag kan vara död imorgon vad vet jag? Och det här skrämmer mig. Inget skrämmer mig så mycket som döden.

Har ont. Känner sorg för deras familjer.

mitt hjärta gråter. mycket. Hockeyn kommer ta ett tag att bli densamma.

Sverige har förlorat en utav tidernas bästa målvakter.
Två små barn har förlorat sin pappa.
Ryssland har förlorat ett utav de bästa lagen.
Och hockey har förlorat många, alldeles för många spelare.
Vila i frid Lokomotiv Jaroslavl.

RSS 2.0