mussssssik

Okej nu är det officiellt. Det här är min drömkille! och då menar jag inte lite heller, haha! Kom igen ni håller med va? han är snygg ;)

Gym class heroesLyssnar på : The lion dance. Alltså FYFAN vad jag tycker om den!och just ja: "de finns en kille i min klass som har härliga drömmar!"
 Så nu är det sagt :)


 


fotolektion

Vi pratade om droger på idrottslektionen här om dagen. Så var det någon utav drogerna som kunde ge förföljelse mani och då kom jag på att jag tror jag har det. alltså utan att droga. För jag känner hela tiden en konstig känsla att någon förföljer mig och ska döda mig dag som natt. haha lite jobbigt ibland faktiskt.. men men jag överlever!

Har foto. Reklam uppdrag! haha jag älskar mina bilder. Lina och stina is the shiiit !! :D 


puss hejdå°

sommar, sol och en modevisning

Igår var det modevisning i mockfjärd! jag var där och serverade glass till alla som kom. Faktiskt ganska roligt, en massa barn som stod på scenen och var söta i sina fina kläder. Och Johan larsson såklart :) ialla fall ibörjan var det inte alls så många som ville ha glass men när det vart paus så bara flockades det folk runt mig. Ja alltså dom ville ju inte umgås med mig utan det var glassen dom var ute efter. haha ;) stina skopade glass så hon vart alldeles röd i handen. Lina gav alla skedar och jag stod med violtopping i ena handen och tutti-frutti i andra. Fick kramp tillslut! Var inte hemma och i säng för ens typ 11 och sen var det bara att kliva upp igen halv6 - 6 usch.. helt slut.

När jag satt på bussen till falun stekte solen och jag bara kände hur mycket jag längtar tills sommaren. det ska bli skönt med riktig värme! Sommar och allt som hör till.  :)

måndag

Nu var det ett tag sen.. 

Igår skjutsade ialla fall min pappa mig till Falun. Han lagade min broms på cykeln, fixade min säng och sen såg vi på Fear factor: Freaks vs geeks. Det är bra att ha en händig pappa som kan fixa saker åt en :)


Dessutom har jag börjat bli riktigt pepp på att träna. Nästan hela tiden och det är ju BRA! hihi :)


nu ska jag fortsätta med mina grafstudier (som blir lite liggande här just nu...) 

ingenting alls

jag är dålig på att skriva här.. Och det känns inte som att jag har något intressant att komma med. När ska det hända något nytt? eller oväntat? När jag vet eller när det händer då, då ska jag berätta.

memories
Jag hade tråkigt en kväll här förut så jag testade lite. haha inte så likt mig eller hur?!


Sitter hemma i Mockfjärd, och ska snart gå ner och äta apelsin. Imorgon blir det fest i Floda! och på Lördag åker jag och amelia till Västerås.

Om ni bara visste hur mycket jag har saknat henne! Och det är ganska sjukt att vi lyckas vara så himla nära fast vi bor ganska långt ifrån varandra.. Fast det är nog mycket för att vi tar oss tid att träffas ofta! Tänk att om det inte vore för KULT så hade vi aldrig känt varandra. Och tänk att båda nästan höll på att inte våga vara med bara för vi inte kände någon. Men det är nog något utav det bästa jag har gjort i mitt liv! Annars hade jag inte haft en så underbar kompis. hihi :) haha jag kan inte sluta skriva när jag har börjat tänkt.Men nu ska jag gå ner HEJS


u and mei helgen<3

RSS 2.0