shopping

Ar i Spanien och har det SUPER! ska snart in till madrid och shoppa slut pa alla pengar. he he.. Skriver mer har om resan nar jag kommer hem och har kunnat ta in allt som hant. Det ar i alla fall underbart har och Tarifa var alldeles underbart. Speciellt alla nya vanner.

den som väntar....

Tider går så sakta när man väntar.. Speciellt när man är själv. Amelia har åkt hem till en vän för att säga hejdå innan vi åker och jag kände att jag inte ville följa med och störa så därför sitter jag själv hemma hos henne och har absolut ingenting att göra. haha! Har kollat igenom allt man kan här på internet och jag vågar inte gå ner på undervåningen eftersom det spökar där (ja det är sant!) så jag håller med på den spökfria våningen. Och här finns det bara sovrum och toalett OCH dator. he he.. 
Dessutom är jag jättesugen på godis men det är ingen bil hemma, vet inte vart cykelnyckeln är och är för trött för att gå. Skulle säkert gå vilse om jag skulle ut och leta också. så typiskt mig! haha. Ska tvinga henne att åka till Godisfarbrorn när hon kommer hem. Godisfarbrorn har över 100 st lösgodis sorter. GÖTTANS
kolla vilket fint nagellack jag har köpt idag. Älskar HM. 4st smålack för endast 29,90. hoho :))

Spanien

Idag åker jag och Amelia bil (mina vän har ju tagit körkort!!!!!!!! GRATTIS) ner till Västerås för att hinna köpa de sista sakerna imorgon och sen på natten till Torsdagen drar vi mot Stockholm och sedan SPANIEN. Det ska bli så himla kul! haha jag fattar inte riktigt att det är dags.
nej jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut...

HAHAHAHAHHA KOLLA IN DET HÄR!!!! Älskar verkligen den sidan.....http://fuldans.se/?v=hvfafwggpb    <------------------ HAHA HA AHA hohoh

juli 10

Kan inte riktigt fatta att jag och Amelia åker till Spanien om 8 dagar.. Hur gick det till? Alltså hur kan det endast vara så få dagar kvar? Kommer ihåg för några månader sedan när vi satt och tänkte på att vi skulle åka men att det var sååå himla lång tid kvar. Men icke sa Nicke för här sitter jag nu med resväskan framme och skriver ner vad jag ska ha med mig. Måste planera så jag inte glömmer något viktigt, glömsk som jag är.
 

och allt från PL måste hinna tvättas.. Det blir nog bra.

TARFIA


MAROCKO


MADRID


PussssssssssssTJENA MONA

Peace and Love var bäst!! GILLA.

Tjena Mona har verkligen satt sig i min hjärna.
Alla från göteborg fast inte en enda Glenn...
Alla sköna människor.
MONA LISA
Mina vänner
MUSIKEN <3
maten (haha)
Allt underbart.

förutom.....
Idioter som beter sig som F A N. fittor. Och speciellt han som sa han hette ett annat namn på midsommar men det var ju inte sant. och nu så ska han komma och förklara sig varför han betedde sig som ett svin. Ja jo skyll på droger. Gör det bara... Idioter som kallar en horor, fittor och allt möjligt när man vet att det är det sista man är. Kompisar som inte ställer upp för sina kompisar. Så gör man bara inte.


Haha det var meningen att det här inlägget skulle bli asglatt. Men blev förbannad när en idiot skrev till mig på chatten alldeles nyss..

RSS 2.0