Köraköraköra

Idag har jag övningskört på (riktig) väg för första gången. Och det kändes bra! haha jag som trott att jag aldrig skulle komma ut på vägen och att jag i framtiden skulle medverka i Sveriges värsta bilförare men nu ser framtiden mycket ljusare ut. haha :)

Polis

Mamma glömde telefonen hemma och det började ringa, så jag sprang och svarade. Det var polisen! Mitt hjärta började slå fortare och jag vart nervös. Haha jag vet inte vad det är men jag blir såhimla nervös när jag ser, hör, pratar med en polis. Även fast jag vet att jag inte gör något!


Falun

helgen spenderades i Falun! På fredagen var det fest i Pilbo, Linas 18års fest. Jag hade riktigt trevligt :)
På lördagen var jag, linda, lina, emil, seb, knä, rikard och johan hemma hos mig. åt pizza å chillade. Skulle sen dra till lotta. Haha vi gick väl fel ungefär 4-5gånger. När vi kom dit insåg vi att det var trist så linda gick hem medans jag, seb, emil, knä och rikard drog hem till Emils bror. Drack kaffe, tog indiekort(haha), spelade poker(JAG VANN) och såg på vänner :) Nä det va faktiskt en riktigt lyckad helg :>
Jaa, hehe emil virade in hela min hand med tejp. och det är min telefon jag håller i. haha


Glada pojkar :)


Påväg till lotta!


Hos emils bror  :)


Mer bilder finns på Facebook (jag har precis skaffat) och ska komma upp på Bdb.

heys .

GLASS

jag har graf. Jag ska hitta på en glass och hur allt (packetet) ska se ut. haha. Min glass ska ha smak av: kaktus, äpple och citron! eller så ska jag köra på: Glass med smak av kladdkaka. Med choklad sås & choklad bitar toppat med nötter!

vad tycker ni? :) 

På tal om glass, på torsdag är det den årliga glassmässan i blg. Och eftersom jag är bra och har en mamma som äger en kisok så får jag gå dit. Där får man iaf (ALLT GRATIS. hihi) mackor, loka, fika (typ munk eller något sådant gott), mjukglass,  smaka typ alla nya glasserna. pinnglass, strutar, mjukglass, kulglass, alla nya strössel + toppingar. ja man kan säga att en glassälskare som jag är i himlen! ! GÖTT. haha fast när man kommer hem så rullar man fram efter allt gott. Bäst att inte äta nått före så man är as hungrig. he he 

no, nu ska jag fortsätta med min glass. huhu

head

mitt huvud kommer explodera vilken minut som helst och min kropp ger snart vika. Jag orkar inte. Är helt slut. När ska förkylningen/tröttheten/vad det nu än är ta slut? helst imorgon. hah 

Jag känner att jag inte kan missa mer av skolan nu heller, trots allt.. det är ju lov snart :D 

strange

Jag har precis kollat igenom mitt usb och hittat en massa bilder så här kommer några:Ibland kan jag vara så snygg. haha. trött och slut efter trysil!Mattias Berg är duktig :)hmm.. jag blir lite fundersam varför jag har ett kort på Matte h när han blöder?


Nu hann jag inga mer för nu ska jag gå och umgås med mina föräldrar.HEJS


inbrott

Det har varit inbrott på kiosken imorse. knipsade bort gallret och slog in fönstret (så det var blod överallt. Smartskalle. DNA om det skulle vara nödvändigt. Hallå? pucko) dom hade letat (säkert pengar) i alla lådor och slängt runt allt. Men det ända dom tog var en pommac flaska (ni vet en sån man dricker på nyår) Om dom hade frågat hade de kunnat få den av mig för den har stört mig ända sedan nyår. haha. Konstigt att de inte tog mer men antagligen så blev de avdrytna av en granne som släppte ut hundarna och ringde polisen samt mamma. mamma ringde några timmar senare och berättade att polisen hade tagit de två männen (välkända av polisen) på väg i bilen till borlänge. HAHA satan va bra!

Snacka om att jag ska på rättegången och kolla på när idioterna/puckorna får sitt straff. Och jag ska skratta åt dom. För vem bryter sig in och allt man får med sig är en flaska pommac. Hoppas det känns som ett smart drag. Jag kanske ska ta med en pommacflaska och öppna när de fått sitt straff och säga typ: här grabbar nu ska vi fira.

HAhahah snacka om roligt. men jag vågar nog inte det. hehe  

RSS 2.0