what's next?

Jag vart jättesugen på att tatuera mig nu! skulle vara härligt :) Jag älskar verkligen känslan, det gör ont på ett skönt sätt. 
MEN, eftersom pappa och mamma har låtit mig gjort två redan så var det liksom lite så där: okej, men nu har du fått tatuera dig så nu ska du inte springa och tatuera dig direkt när du fyller 18 bara för att du får.. 

Så jag måste väl hålla mig ett tag till. Bara ett litet tag :) hihi

im lovin' it

allting kommer lösa sig!

och på torsdag kommer världens bästa amelia hit <3
Gävle

Jag sitter i Gävle och har det mysigt i ett rum med en massa gitarrer (som hänger på väggen, min farbor är typ så där lite galen i gitarrer eller ja instrument och musik överhuvudtaget) och min godis påse :)
Har varit nere på stan och inhandlat leggingsbyxor av den turkos/blåa sorten, nån blå cardigan liknande sak, "skärp", scarf och ett par solglasögon :) Jag gillar Gävle! Det är så mysigt här! Ville egentligen gå ner till myrornas fast det låg en bit från stan fick jag reda på.. så vi får se om jag ska tvinga dit alla imorgon eller om jag skiter i det.. ?!

Ikväll blir det ialla fall musiktävling, det blir NICE :>
Börjar fundera på om jag ska ett par nya högklackade skor på mig, men nja jag tror jag väntar med dom tills på tisdag då jag har lovat Linnea att ha ett par så att hon också vågar. haha! och gud vad intressant det här är.. he he eller inte.
*Jag gillar att se er le och att höra er tänka positivt

ont i magen.

Jag har så blandade känslor inför ganska mycket just nu.
Och det är jobbigt att först få "en smäll i magen" och sen en till inom loppet av en vecka..
(och det är jobbigt att jag blir lika ledsen fast det inte ens handlar om mig utan om mina kära)
Och det är jobbigt att inte veta hur allt blir efter det här
Och det är jobbigt att veta att jag måste plugga körkort som en sate enda fram tills typ juli.
f a n säger jag bara.. jag måste ta dagen som den kommer..

OH YE

nu har jag fått PÅSKLOV :D  (fast jag sitter kvar i skolan ändå. Bara ett tag för att få en laddare till en kamera) hihi. 

Mockfjärd- nytt postnr.

Haha vem kom på den smarta ideen att ge mockfjärd ett nytt postnr? och varför? vad tjänar det till? Nä, det kommer vara gammla vanliga som gäller för mig.. jag tänker inte använda ett nytt. Det kommer nog fram ändå :D

Ialla fall så sitter och här. IGEN.. finns inget annat att göra! jag längtar efter amelia, men sista april blir det Party :D och så längtar jag tills jag får ett påskägg! Då har jag hållit mig från godis i typ 2månader? undrar om ameliar har klarat det? haha


tänkte gå till erik och johan i studion om ett tag. När jag orkar. Skönt med en promenad! och roligt att umgås med dom :D
Home sweet homeJag är glad! Det börjar bli vår och solen visar sig :)


AMELIA med LP

ny färg, snart sommar

sitter hemma hos jonna och karin! (karin är inte här) Vi har precis ätit en jättegod frukost i solen ute på balkongen. Hur mysigt som helst! Vi började prata en massa sommar minnen och nu längtar jag hur mycket som helst! Det kommer bli en trevlig sommar. Kanske den bästa någonsin :)

Har mörkbrunt hår nu igen. Jonna tonade det på mig igår. Det vart braaa :>


nu ska vi kolla in hur hultsfred ser ut så kanske det blir det i sommar också. hihi

fyfan! kollade precis roskilde: LILY ALLEN kommer!! och kanye West och Oasis och volbeat, COLDPLAY, OCH en massa annat bra!!! Jag blir sur.... verkligen sur, nästan ledsen.. jag vill se lily :((((

RSS 2.0