I need money

Fan vad jag vill shoppa.
Ge mig pengar tack


ring ring ring

har flätor, skriver rapport, väntar på mat och sen Jonna för sen ska vi på Pubkväll hos wålstedts :)
Fick en fiiiiinfiiiiiin ring av Mami idag gillar den hur mycket som helst (kan ha varit för att jag kollade ut sen själv he he)



(HAHAH vilken konstig proportion på handen.. hur stavas proportion? )


and the good gone bad or the bad gone good

The accidental husband och Kexchoklad med Stina. Ska kolla över motivet till tattoon nu och skriva lite rapport till projektarbetet som jag förövrigt är klar med. Hur skönt som helst. Och amelia vet ingenting HAHAH. (men du ska få veta någon gång ehehe)

strange love




sid & Nancy


hihihi tattooooooo

på Tisdag ska jag ÄNTLIGEN få en till tattoo på min kropp. denna gång blir det en fining på foten. (och snacka om att jag är nervös nu eftersom det sägs att det typ är det ondaste stället att göra en på.. ehe) När Monka ringde och frågade om jag kunde komma på tisdag höll jag nästan på att börja gråta. HAHA nej inte riktigt men jag vart så sjukt glad att jag hinner få en innan hon ska till och föda och vara hemma med barnet. IHHHH.. Det är en hemlighet min tattoo för min familj men jag hoppas de blir stolta och tycker den är fin :) kommer väl upp här eller på FB så fort den är klar.. !!

Chim chiminey Chim chiminey Chim chim cher-ee! A sweep is as lucky As lucky can be

har precis duschat så nu sitter jag här och doftar gott! har nog aldrig i hela mitt liv duschat så fort någonsin. galet. Annars idag har jag gått i skolan såklart sedan gått på stan med Linda i jakt på skor till balen. Hittade ett par väldigt snygga och väldigt billiga så jag slog till. Kom hem och tog det lugnt ett tag sen kom Malin och Lotta. De hade med sig frukt så det vart fruktsallad och chokladglass till Mary Poppins. Åh vad glad man blir av den filmen! jag älskar den. Synd att man inte får vara någon utav de i filme på Disneyfesten.

Nu ska jag diska lite, googla Disneyfigurer så se vilken jag ska klä ut mig till och sedan rundas kvällen av med The bid bang theory! me like


jacka jacka jacka

köpte förresten en ny jacka idag!! :D heheh gick sådär med att spara pengar... men det var ju faktiskt halvapriset så jag fick lov att slå till. Sån jävla tur. Endast idag hade curb halva priset på alla jackor för de med dalakortet, jag mamma och stina var väl där i tyå 2 timmar och kunde inte bestämma oss (jag och stina alltså) men det slutade med en dunjacka för mig och ingen jacka för stina.



(såg precis att erik rehn hade köpt en lika dan. Det är ett bra betyg enligt mig) ;)

balklänningar.... ?!


Nu behöver jag hjälp av alla som läser det här. Har beslutsångest över vilken klänning jag ska köpa till balen.. men här kommer mina alternativ. Tänk inte på färgen för de får man bestämma själv! ni kan ju gärna också ge förslag på färg som skulle passa mig (och tänk inte vilken klänning som är finast utan vilken klänning som är finast till mig) :)










HJÄLP MIG SNÄLLA!!!!! :))

min vän nyckelpigan

Det är överdrivet svårt att få praktikplats i butik nu. och det är inte så långt kvar tills vecka 8 men man tycker att någon butik borde ha en plats över men neej. har varit och frågat nästan varenda butik på kupolen och i Falun men alla har redan eller tar bara emot handelsstuderande. Börjar bli lite nervös nu vad det kommer bli för mig de övriga veckorna... (v8,10) menmen det ordnar nog sig


Har köpt en Keps idag. Röd och fin :) vet dock inte riktigt om keps är min grej men eftersom mössor är det och det är ju inte så himla stor skillnad egentligen så köpte jag ialla fall en. Dessutom kostade den bara 150kr :)



bra dag

Kom nyss hem från Lotta och Malin vart eftermiddagen har spenderats men scones, babbel och checkat av måååååånga balklänningar. Åh jag är helt såld på några stycken.. (kommer aldrig kunna bestämma mig) Har haft en mycket trevlig stund :) Nu sitter jag och väntar lite halvpirrigt på amelia som ska ringa snart och berätta vad åsa sa om allt med spanien. Hoppas de blir hemma när vi ska dit, saknar familjen Barrio..

Behöver kolla över min ekonomi eftersom jag har sett en skitsnygg röd keps som jag ska köpa imorgon men den kostar bara 150kr :))


studio 54



dreaming of woodstock



Tänk om jag hade kunnat få levt och upplevt woodstock.. Det hade varit något extra det. Jag skulle ta med mig fredrik till woodstock och lyssna på den underbara musiken som spelades av de underbara musikerna. Alla människorna, leva ett enkelt liv i en värld som inte hade en aning om vilken skillnad internet och mobilen skulle komma att göra. Ibland tycker jag att det moderna förstör. Tänk tjusningen av att vara helt oberoende av mobiltelefonen tex. Och internet för den delen. Vad mycket annat man skulle kunna lägga sin tid på. Något vettigare. Men nu är vi ju elektronikensbarn.. Och hela samhället bygger på de här sakerna som inte ens existerade för ca 40år sedan. jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta när jag tänker på hur beroende jag är av det moderna..

hothothot

Eftersom jag inte har haft något vettigare för mig så tänkte jag lägga upp bilder på några kändisar (bara killar denna gång) som jag tycker är snygga! Det blev en hel del men jag kan lova att det är många kvar. De får kommer efter sen någon gång.



(killen på sista bilden är james från twilight!!!!! Nu måste du väl ändå hålla med mig malin att han ÄR snygg?)

ni kan ju gärna säga till mig om jag har glömt någon självklar favorit. hehe..

Tarifa here we come

  • Praktik i Västerås
  • Godis
  • Glatt humör
  • kall lägenhet
  • stökig lägenhet
  • mat i ugnen
  • Klar med företagsekonomin
  • Hotell bokat i spanien!!!!! mellan den 16 och 21 Juli kommer jag och Amelia att befinna oss i Tarifa. spanska kusten eller vad man ska säga. 35minuters båtfärd ifrån Marocko! Där kommer vi bo hur bra som helst i en vecka (hoppas att det inte är för skitigt och äckligt) och sedan beger vi oss till Madrid igen så är vi där tills den 1 augusti. Underbart

bilder:


skittelia

Nu är new moon boken och filmen avklarade. Dax för bok 3 :D hihi alltså jag älskar twilight av hela mitt hjärta. Jag håller på att bli en twilightnörd tror jag minsan. haha!


OCH jag hatar telia..... Som har dragit ner mitt helt okej snabba internet till stenåldern

jaha

Jag är otroligt irriterad på att jag inte kan få se varmt i min lägenhet utan måste gå runt med massa kläder på.
Glad att jag har förstått det här med att man bara måste läsa twilight
trött
Beroende av att ladda hem filmer
Speciellt action och kärleksfilmer
som jag först blir jätteglad över att de får varandra i slutet 
Och sen arg varför jag aldrig kan hitta någon som är perfekt för mig.
jävla skit filmer... 
Glad att ha träffat alla i klassen och skolan igen :)  

-31 grader i Mockfjärd...........

trött tjej som är överdrivet hockey intresserad (alla fall just idag) sitter uppe och väntar på att junior-vmfinalen i hockey ska börja. Och vet ni? Sverige är inte ens med i finalen. (De vart 3:a) utan de som ska spela final är USA-kanada men jag tänkte: äh vafan det kan vara intressant och dessutom är man ju ledig så det spela ju ingen roll..


Och på tal om ingenting så damp det ner en voddler invite i min mail hihhi så nu har jag voddler :))

nytt år

Har umgåtts med amelia de senaste dagarna och vi har inte gjort något annat än att se på film typ... hehe eller jo vi var till Insjön på nyår och det var riktigt trevligt :) Här är lite bilder på Mig, amelia och Stina innan vi åkte iväg på nyår (resten av bilderna finns på facebook)









Oj det vart ganska mycket bilder :)


RSS 2.0