15:03

Har väldans mycket planerat nu i ca en och en halv vecka.

Onsdag-Torsdag blir det kryssning med Petra, Elina, Linn, Jocke, Filip och Johan. Kommer nog blir riktigt kul. Åka bil upp till Stockholm blir det.

Torsdag-Söndag Kommer jag hålla till i Stockholm hos Familjen Holmberg. Och på stan såklart. haha

Måndag ska jag inte göra något och på tisdagen ska jag först på Anställningsintervju på Romme Alpin. Ska blir kul! Senare på Tisdagen åker jag till min bästaste vän Amelia och Västerås för att chilla runt. Gillart väldigt mycket.


Förresten så kommer jag jobba på BR leksaker och jobba extra på Stadium i vinter. Känns skönt med jobb och cash. Fast nu vet man ju i och för sig inte hur det blir med romme så vi får se helt enkelt =)

Kommer ialla fall ha pengar till att resa till England i Januari en weekend med amelia! (glöm inte bort det nu kamme) ;)


prov och jobb

Är väldigt nervös över högskoleprovet på Lördag. Känns sådär. Gjorde precis ett korttest på 2004 högskoleprov och det gick väl dådär. jaja det går som det går!

Förresten så har nog jag två jobb nu. hah! chockad tjej. Gick in på Br leksaker och fick mitt jul schema som var grymt! Skulle sedan gå in på Stadium för att hämta några papper jag inte visste vad var. När jag kommer dit får ja inloggnings uppgifter, och papper om antällning och nyanställning osv. Fattar absolut ingenting. Hon hade brottom och sa att hon skulle höra av sig nästa vecka så vi kunde prata mer om det. hahah chockad som jag var sa jag ingenting om mitt schema på BR. Så nu måste jag ringa Stadium och fråga vad för antällning det är(!!!!??) och om jag kan fixa ihop schemana så att jag kan jobba på båda ställerna, eller om jag måste tacka nej till ett utav dom. Beroende på där jag får mest timmar. haha herregud vilken soppa. Säger till när jag vet hur det blir.

give me this too please


satt och kollade igenom mina bilder och hittade denna sparade bild och känner nu: GEEEEE MIIIIIIG.
men, smart som jag är så har jag ingen aning om vart jag har tagit bilden... bra lisa, bra!

One Piece Please

Just nu suktar jag över en One Piece!! Vill verkligen ha en...


den som kille längst till höger har. Lila/rosa. YUMMMI

lever igen

Hej Lisa här igen. Plötsligt känner jag att jag fick tillbaka mitt liv lite grann. Eller ja vecka 47 och några veckor framåt. För då ska jag vara julextra på BR leksaker på Kupolen. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. Glädjen över ett jobb (om så en för bara en månad) och pengar är oändlig. hihi

jag dör

Hej jag heter Lisa och jag har inget liv. Jag undrar när jag ska börja leva igen och vad jag ska göra. Någon som vet? Nej ingen som vet...

fuller

Flamman hade tydligen stängt för att dom skulle göra om eller nått. fan då. vart Etage istället. En kille vägrar ge upp pch jag vet inte vad man ska hitta på att gå ut imorgon. Puss

Flamman ofcourse

Sitter och målar naglarna, ska snart börja med maten och sen blir det utgång med Jonna, Petra och Elina för att skaka rumpa! Och sen imorgon kommer bästa Amelia som jag saknat så!


henrik larsson

JAG HAR SETT HENRIK LARSSON "LIVE" FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV. MIN STOOOOORA IDOL. JAG ÄR SÅ LYCKLIG ATT JAG INTE VET VART JAG SKA TA VÄGEN. SKULLE HA VARIT HUNDRA GÅNGER BÄTTRE IFALL HAN HADE SPELAT MEN SKITSAMMA! HIHIHIH

vill här ifrån nuuuuuuu

Sitter hemma denna fredag och tycker faktiskt synd om mig själv. Lite ialla fall. haha! Vill gå ut, dricka, dansa och leva livet. Men när man inte har någon inkomst måste man ibland se sig besegrad av pengabristen och stanna hemma. Ska ta igen det så fort jag kan. haha. Lite skönt med en "ledig" "vit" "lugn" (eller vad man nu vill kalla det) helg.

Fick ett konstigt anbud om att vara aupair i London för 1000 Gbp i månaden. Jag tänkte ja men typ alltså 1000 kr. eller vänta nu...... 10.000 svenska JÄVLA kronor. ???!?!?! Fick lov att kolla upp det i en valuta omvandlare. Skulle dessutom få såkallade "fickpengar" 100GBP i veckan (alltså 1.000KR) så jag skulle tjäna ca 14.000 svenska JÄVLA kronor i månaden. För att bo i LONDON och ta hand om två barn som var 7 och 9 år. Fatta hur bra det skulle vara. Men som sagt det måste vara för bra för att vara sant. Det funkar inte så. Dessutom fick jag mailet över facebook och från någon annans sida. Jag tror det är någon som försöker lura mig till något. Kanske tänker sälja mig som sexslav i england sen. Så jag säger nog nej. Man måste lita på sina instinkter.

Jag saknar förresten Amelia. Helst saknar jag Amelia i spanien med en drink i den ena handen och en kille i den andra. En bakis Amelia på stranden/vid poolen, halvdöd och pratandes om att allt är så sjukt jävla bra. Och en Amelia full utav utomlandsglädje (ni vet när man bara skiter i allt och släpper loss som aldrig förr) och alkohol. hehe. Fast såklart så saknar jag henne som hon är i Sverige också. (tror nog egentligen att det mesta över passar in i Sverige) 

RSS 2.0