telia hater

Har köpt kilklacksskor idag för en liten slant. Sådana som man kan använda fast det är is och snö :)
Har också låst upp en telefon som telia har vägrat hjälpa mig med. (de sa att det skulle kosta typ 800) Så jag gick till en kille inne i stan som gjorde det på max 3minuter och tog 250kr. JAG HATAR TELIA. Bara jag har skrivit klart här så ska jag maila Telia och säga vad jag egentligen tycker om dem. De små grisarna.. jävla idioter det är vad dom är. Haha det ska bli skoj att se vad de svarar på mitt mail sen..

Imorgon kommer Amelia. äntligen :) Vet dock inte riktigt när?! Måste nog smsa henne snart så jag har någon aning. Jonna ville att jag skulle följa med henne till blg men vi får se :)

Nej nu ska jag se lite Slalom innan jag mailar. hejdåå :)

HELLNER - northug

Jag hatar att Northug är så jävla kaxig. Och för vad? Jo Sverige hade bara tur att de vann igår.. Att Hellner var skitnervös för att möta honom. Jasså? Men hur förklarar då Northug att Markus hellner vann skiathlonloppet och Johan Olsson kom 3:a men Northug kom bara 11:a sisådär 40 sekunder efter? Jo just ja Hellner hade av din stav ja. Synd om dig.. in my as att staven skulle göra så att han tappade 40 sekunder. Han tappade högst 5. OCH det är ingenting som ska vara att problem för honom.

Om man kollar hur Södergrens lopp var: han startade som 32 (Northug som 1:a) RAMLADE i början av loppet och tappade mycket. Kom ikapp killarna i klungan och hjälpte då Hellner med att bromsa (och det tar grymt mycket på krafterna) och kom ändå 10:a i mål. Alltså före Northug. Hur för klarar han det här då? Northug som säger sig vara mycket bättre..

jag begriper ingenting?! Han snackar ju bara en massa skit. Och jag förstår inte varför det inte finns några bra reportrar som frågar honom om just det här jag har skrivit. varför är det ingen som går emot honom lite mer och verkligen frågar ut honom. Gör honom nervös.. Nej alla ställer de frågorna men i mesversionen.

Men något jag älskar är att Markus Hellner inte snackar skit tillbaka om Northug utan bara låter det vara. Snacka om att vara den större människan istället för att bete sig som en 5åring.

hockey!!

Satan va irriterande att svenskarna redan åkte ur i OS hockeyn... FAN. men aja det är som det är.





Mattias Weinhandl, Henrik Lundqvist och Nicklas Lidström

packa Lisas kappsäck

har försökt packa idag för 4,5 veckor ifrån garberoben o Falun och det är inte lätt! Speciellt inte när man inte kan ta med sig mer än man orkar bära. Men har faktiskt(!!) lyckats få ner alla(ALLA!! alla kläder jag ska ha med mig de vill säga. inte allt jag äger hehe) kläder i en(EN!!) väska! Det är bara datorn och skorna som ska vara i den andra. Känner mig huuuur duktig som helst. Dessutom har jag en jacka i den väskan som tar ganska mycket plats. Det är är verkligen överförväntan för att vara mig. haha!

Känns skönt att få åka hem nu ett tag och inte göra någonting. (mer än att se OS) Jag är verkligen beroende av OS. Det har gått framför allt i mitt liv de senaste veckorna. Något som Karin nog inte tycker är så bra. hehe hon kallade mig OSmes igår! Samma Karin som ska åka till Egypten den fisen och leva loppan. Minsan Minsan.



OCH SOM JAG LÄNGTAR EFTER ALICE I UNDERLANDET. kolla in trailern här under. mummmms

http://www.youtube.com/watch?v=DS954rBoZQ8

livin' the dream

Då har man lov då. hehe :))

Och nu är det inte långt kvar tills jag får åka till bästaAmelia och vara där i två veckor. Vi kommer hinna med så mycket skoj! Hehe tex att gå på krogen för första gången i Västerås och så ska hon få mina presenter. hoho
Men något jag längtar ännu mer efter är att åka till Spanien med samma tös (www.aameliar.blogspot.com) (hoppas jag skrev rätt nu) lata på stranden, bli brun(are/mindre vit hee), dricka drinkar, kanske surfa och leva livet! faaa-a-n va jag längtar

Kanada

Ju mer jag ser OS och tänker på Kanada desto mer känner jag att jag vill flytta dit. Till landet av hockeyn! Till ett underbart land tror jag ialla fall. Ju mer jag tänker detso mer vill jag försöka plugga där. Åhhhhhh.... !! jag vill! Men samtidigt så vill jag ju till England. (eller australien. haha ja ni ser ju själva. Hur fan ska jag kunna bestämma mig?!?!) 

Detta år som kommer ska jag kolla upp olika skolor i olika länder få se vart jag hamnar. Haha jag kommer antagligen hamna någon heeelt annanstans ...

David Lachapelle LOVE




VINN VINN VINN

OS är inte bra för mitt hjärta.. jag blir så nervös! KOM IGEN NU KILLAR NU VINNER NI DUBBELJAKTEN! BLI ETTA TVÅA OCH TREA!! (som jag skulle må då. haha det skulle vara drömmen)

tv-serier

Håller på att ladda ner godingar som tv-serierna Pacific blue (cykelpoliserna) och full house (fullt hus)
Var det någon mer än jag som var helt besatt av dem när man var mindre?


....

kom precis på att jag inte kommer träffa endel från klassen förens om 5 veckor....


sjuk

Sitter och väntar på att hockeyn ska börja och tror faktiskt jag har fått feber.. Det är jättejobbigt tycker jag. Speciellt nu när jag kommer vara uppe halva nätterna och se OS. Och imorgon har jag prov i religion. Jag hatar religion! Kristendomen bla bla bla bla varför ska man få lov att lära sig så himla mycket om allt? varför kan man inte bara få lära sig lite och inte ALLT. Eller som i våran bok halvmycket om väldigt mycket. fan... nu ska jag försöka stoppa i mig lite godis så jag blir piggare (har inte funkat hittills...)


yeeah



Godiset är köpt och pyjamasen är på plats.
Nu är jag klar för helkväll med OS
men det är 4 timmar kvar...
så det får nog bli lite big bang theory och religionsläxa (suck) mellan

OS minsan. Behöver socker

jag kommer behöva socker tills imorgon. Ska ju se hockey halva/hela natten så jag lär äta så jag får sockerkick (haha) minsan. Tror jag får köpa en storgodis påse imorgon, inte för att jag har något emot det he he

OS

från och med nu och 3 veckor framåt får ni räkna med att jag kommer vara trött hela tiden, aldrig ha tid över och inte så social. För nu är det OS och inget kan stoppa mig från att se på tv hela nätterna, skita i fester och (förlåt)vänner men vafan, OS är vart 4år så nog ska jag ägna mig åt det de få veckor det väl är. haha. Så om vi inte kommer ses så säger jag bara: hejdå ses när OS är long gone!

disneydax

disneyfest igår och det var skitskoj! alla var så himla fina och glada. Mys.


Spinelli, Darquin duck, hjärterdam, Bambi och cruella de ville


har lagt upp alla bilder på Facebook. ska snart kolla på melodifestivalen med mor och far. Ska hålla utkik efter Malin som är där live och kollar.



puz

KEX



min mami är bäst och köper 2 jättastora kexchoklad till mig
(lägg märke till att jag håller upp den uppochner med KEX är ändå samma. coolt tycker jag...)


shopaholic




har köpt 2 linnen idag på hm. 50kr styck bara och det som är bra är att man kan typ ha dem som klänningar om man vill.

Och en FINFIN ring som min mamma har gjort (!!!!) det står Lisa på den. Gillar den som tusan!


mamma kom nyss hit och fikade semla med mig :) Hon hade med sig min studentmössa. Galet.. Men som vanligt så är det alltid något som ska krångla. Den här lilla stenen som ska sitta i mitten fanns inte. Alltså själva grejen (typ tyget eller vad det nu är vad där och den grejen stenen skulle sitta i) men inte stenen.. Måste maila dem om det. Har fan betalat extra för den så nog ska jag ha den!


igår ialla fall var en sjukdag.. Skulle åka ner på stan i Grabiellas monsterbil (jag, malin, gabriella, isabella, fanny och lotta) och äta på sushi och salladsbaren eftersom lotta fyllde år. Då får vi se hur det rinner blod efter däcket. Alla får lite smått panik. Jag och isabella går runt bilen och kollar om det är något dött djur någonstans.. men vi hittar inget. Öppnar huven ifall att det var något djur som hade krypit upp och lagt sig som nu var mos (hah) men inte det heller. Alltså det var 2 sjukt stora bölar som såg ut exakt som blod. Fanny sitter i bilen och upprepar om och om igen "det är ingen fågel" hahah! ialla fall så tog jag lite "blod" på fingret för att lukta och det luktade olja så jag började kolla närmare underhuven och fick syn på att en slang hade åkt ur (låter som jag kan allt om bilar men tro mig jag kan inget. ren tur får jag nog säga haha) så det vart att ta bussen ner på stan istället. men mat fick vi ialla fall tillslut :)

Sen vart det paella och tårta hos Lotta. Kom inte hem förens klockan var typ 01.00. Men trevligt som tusan hade jag :D  

grattis LOTTA 20 år

konstig dag idag men en mycket bra sådan. Skriver allt imorgon alldeles för trött för att inte sova. Och ja jag är väldigt tacksam för att min tatuering kliar precis hela tiden.. tack så mycket.


9/2


Jag längtar efter min lilla pärla
(HAHAHHA jag älskar att säga: Lilla pärla. Tror det får bli amelias smeknamn)

Som sagt. Får abstinens av att inte ha träffat henne på så länge, vill bara slänga mig på nästa tåg och åka dit. Men nu är det inte såå lång tid kvar. Går nog fort :) (får vi hoppas)

Imorgon fyller bästa Lotta 20 år så då blir det att gå ut och äta och ha trevligt. Kommer bli skoj! Antagligen kommer det bli ÄNNU mer prat om disneyfesten som är på Fredag. Hihi jag ska vara Gretchen från Rasten ni vet? Hon den smarta utav dem. Haha kommer bli hur kul som helst att se hur alla andra ser ut. Sen efter helgen har jag bara en vecka i skolan innan det blir praktik. Och som det behövs ska jag säga. Och nästa vecka ska jag och stina bjuda mamma på bio. Ska se The valentines day. Den nya filmen med typ bara massa kändisar. Nej nu ska jag sluta babbla och se navy csi


Puss


baka baka liten kaka

trött på skolan så de finns inte.. men nu är det bara 2 veckor kvar sen är det praktik!

Ska åka med jonna och hälsa på L. imorgon, så jag skippar min ända lektion. Känns viktigare att vara där för sina kompisar en att vara på en sketen lektion...


min fot är fortfarande sväll och min dator är dum :( den stänger av sig själv lite när den vill.. Och det är nått utav programmen som är fel installerade fan va jobbigt att försöka leta rätt på rätt program. ja ja jag får väl lov! fast.. inte idag.. imorgon kanske för nu blir det BIG BANG THEORY :)))

10 orsaker att hata dig




all my love

dessa 3 finfina klockor är påväg hem till mig :)



Så snart kommer jag ha 2 gröna klockor eftersom min underbart snälla vän har köpt en grön till mig :>

har pratat med Linnea idag i typ en halvtimme och det var väldigt trevligt ser fram emot att träffa henne på måndag. Och så kan jag ta och medela att min fot är jätte svullen och gör ont när jag går haha så jag haltar fram.
mycket vackert är det när jag kommer släpandes med min fot ;)

Det var väl allt... Eller nej: nu ska jag se 10 orsaker att hata dig med beautiful Heat Ledger. och speciellt snygg är han i denna film.. mumma säger jag bara. Får en liten tår i ögat när jag tänker på att han är död.. 

tattoo nr.3

Satt i 2 timmar och vart tatuerad för att få den här skönheten. Men det var det värt kan jag säga :) Och ont gjorde det men inte alls det jag hade föreställt mig (som tur var) Är HUR NÖJD SOM HELST och min mamma och pappa sa inte ett ord om att de tyckte den var stor utan jag tror de var riktigt överraskade och nöjda med resultatet :)



Familia ante omnia= Familjen före allt

kurbits för morssläkt
Gårdsmärke för farssläkt

(den är finare i verkligheten)


spain

Vill ligga på stranden nu med amelia.
Dricka drinkar och sola satan och leva livet. 


snart är det dax!

jag är dö nervös över att jag ska tatuera mig på foten.... MEN det ska bli gjort och jag ska utstå plågan för jag vet att den kommer bli så fiiiiiiin så det är värt det :) vill göra en liten ananas också :) men vart vet jag ej.. kanske under foten. bara för skojsskull hihi

snart är det dax!

jag är dö nervös över att jag ska tatuera mig på foten.... MEN det ska bli gjort och jag ska utstå plågan för jag vet att den kommer bli så fiiiiiiin så det är värt det :) vill göra en liten ananas också :) men vart vet jag ej.. kanske under foten. bara för skojsskull hihi

lords of dogtown




äckelpäckel

ÅJO det är trevligt när en kille sitter och skrikpratar (på stockholmska) på bussen  om hur kåt han är och har fått stånd 7 gånger under dagen och hur lätt det är att få omkull en tjej och att han sen ska knulla sönder henne, hur börstvårtor ska se ut och mycket mer. JÄTTE TREVLIGT. inte.. Tro det eller ej men bussturen tog max 10min, man hinner höra mycket på den tiden...

fyfan vilken äcklig kille. Hur kan man sitta och snacka om sånt här så hela bussen hör? Som dessutom typ bara betod av äldre människor. äckel. Och sen en sak till, så lätt kan det nog inte va för honom att få omkull en tjej. Ni skulle ha sett hans ansikte, "ett sprängt rövhål" för att citera min älsklings anka (hahaha eller inte)

2 februari 2010

jag skulle vilja att killar fick känna på riktigt jävla mensvärk.
Då skulle de nog bli förvånade vad vi tjejer måste hantera för smärta


ny tid

nu vart tatueringstiden ändrad till Torsdag eller Fredag. Skönt tycker jag då har jag några till dagar på mig att bereda mig för hur jävla ont det kommer göra. jag som tycker att det är ganska skönt att tatuera mig egentligen men nu gäller det foten... fyfan säger jag bara jag kommer dö... Kommer säkert ligga där och gråta. haha! nej måste försöka irritera upp mig över något. Ni vet när man är arg tränar man ju mycket hårdare och tar emot smärta på ett annat sätt.

RSS 2.0